Tırnaklarıma oje sürdürürüm saçlarıma masaj yapar yemeğimi yatağa getirir Sjsjsjs
Hayir ya cidden bir şey yaptırmaz hatta dinlensin isterdim zaten elinizden çok çekmiş zavallı görünene göreBelki hiç bir şey yaptırmamdan kastı hareketsiz durmaya zorlardım demek. Bilemeyiz.
Benim kafadan birikimsenin kölesi olmaması için destek veririm
Herkesin kendi kölesi var. Soru öyle anladığım kadarıyla. Ortaklaşa değil.Hayir ya cidden bir şey yaptırmaz hatta dinlensin isterdim zaten elinizden çok çekmiş zavallı görünene göre
😃😄😁
Danaya girer gibiHerkesin kendi kölesi var. Soru öyle anladığım kadarıyla. Ortaklaşa değil.
Kıpırdatmamak derken @Egolu Narsist Patriarkal bunu mu demek istedinDediğim bağlama şekli bu; bunun ismi passion locked
Danaya girer gibiyse olmaz.Danaya girer gibi
@Raison Detre sevgili olsak beni böyle tasirmiydin 😳
Öyleyse benim kölem kim cabuk ciksin ortayaaHerkesin kendi kölesi var. Soru öyle anladığım kadarıyla. Ortaklaşa değil.
He kuş gibisin zati, binersin koluma dala biner gibi dolanirik 😆
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.