Tırnaklarıma oje sürdürürüm saçlarıma masaj yapar yemeğimi yatağa getirir Sjsjsjs
Dediğim bağlama şekli bu; bunun ismi passion locked
Daha duygusal bağlanma problemlerini aşamıyoruzDediğim bağlama şekli bu; bunun ismi passion locked
Merak ettim neymiş o jdndndEvet buna benziyordu, ama Kast ettigin görseli buraya atamiyorum ama @Chen anladin sanirim 😁
tutku kilidi asya kıtasından çıkma aslında kamasutra gibi düşünebilirizDaha duygusal bağlanma problemlerini yaşamıyoruz
Bu da neymiş allasen ya kurbanlıklar bile böyle bağlanmıyor ne düğümü demiştin buna
Ya bu şekilde bağlayınca gaza gelip öldürürse 😳tutku kilidi asya kıtasından çıkma aslında kamasutra gibi düşünebiliriz
çok nadir bir durum bu ama olabilir , olmuşturda...Ya bu şekilde bağlayınca gaza gelip öldürürse 😳
Evlerden ırak...çok nadir bir durum bu ama olabilir , olmuşturda...
daha doğrusu bu tarz vakalar cinayet haberleri peydah olmuştur tarihin belirli dönemlerinde.
bu tarz şeylerde bağlanan taraf hareketsiz kalmaktan ve çaresizlikten haz duyabiliyor yani bu fetish`in amacı bu (mummybondage) gibi düşün.
yahu bilmene gerek yok google`a bakıp gör diye yazıyorum , bunlar zihinde tahribe yol açan şeyler zatenYa ben senin o parantez içine yazdiğin fetişleri bilmiyorum bile 🥺 @Xasthur
Ama üşeniyorum işte @Raison Detre gibi parantez içine yazdiğin şeye gizli link koysan da tıklayınca o sayfaya yönlendirse olmaz mi :/yahu bilmene gerek yok google`a bakıp gör diye yazıyorum , bunlar zihinde tahribe yol açan şeyler zaten
uç arzular yani.
e ama biraz zahmete girin efenim siz de armut biş ağzıma düş nedir .dAma üşeniyorum işte @Raison Detre gibi parantez içine yazdiğin şeye gizli link koysan da tıklayınca o sayfaya yönlendirse olmaz mi :/
Pöff cümle düşük oldu. Toplu taşımada olunca böyle oluyor. Bir gönderiyi sildirdim. Bunu sildirmekten çekiniyorum 🤣Kölem olsa ilk başta kendi kölemi örgütler, sonra diğer köleler feodalite başkaldırırdım 🤣
Spartacus
✌✊
İşte budur! İlk başta buna yakın bir şey yazıp sildirmiştim. 😉kölem olsa ona kahve yapardım kesin amelelik ruhumda var sıyrılamıyorum
Köle kadın mıymış öyleyse iyi tabi 🤪yemek + temizliği yapsa yeter yaa. çok yorucu bunlar.
arada bi masaj.
bi de sarılsın
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.