Yay diyorlar
varmi sende psikopatlik : )
Yay diyorlar
Bizde varsa psikopatlık ne sevdamıza ne sevdalıya işlemez efendim. Varsa yoksa kendimize zararımız(:varmi sende psikopatlik : )
Sade cim bunu ayrıca değerlendirmek isterim seninle bende de bir yay var ksjskd:))İyi ki hayatımda yay erkeği var..
Beni her konuda motive edebiliyor eğlenceli onunla olmak çok keyifli.. :*
Olur.. :ddSade cim bunu ayrıca değerlendirmek isterim seninle bende de bir yay var ksjskd:))
İşte yayın kıymetini bilen insan.........İyi ki hayatımda yay erkeği var..
Beni her konuda motive edebiliyor eğlenceli onunla olmak çok keyifli.. :*
Ama öyle ya tek kötü yanı oyun oynamayı çok seviyor onun dışında gayet başarılı.. :ddİşte yayın kıymetini bilen insan.........
Korkutma..Siz birde aynı evde yaşayın da o zaman görün sjjdjd
Kadınıyla erkeği çok farklı ben kadınlarıyla pek anlaşamadım bugüne kadarYay erkegi ile hic iliskim olmadi : ) onun icin nasil bir seyler bilemiyorum ..
ama cok yay kiz arkadaslarim oldu , hepsi de cok eglenceliydi ..
Yaylar hakkinda bildigim tek sey, özgürlüklerine cok düskünler..
( hayatimda SAKAT yay arkilerim oldu ama her yerden bi sakat cikiyor onu ona saymiyorum )
Korkutma..
Hayır... Çok da eğlenceliyiz hiç korkmaKorkutma..
Ondan eğlencelisin işte@Cherry bu arada benim yükselenim yay onun koç paylaşım tesadüf mü dkkdjfgkdk
Ama oyunsuz olmaz. Bizim içimizde hep oyun sever bir afacan var.Ama öyle ya tek kötü yanı oyun oynamayı çok seviyor onun dışında gayet başarılı.. :dd
24 saat bıkmadan oynayabilir..Ama oyunsuz olmaz. Bizim içimizde hep oyun sever bir afacan var.
Ona bazı gerçeklerden de bahsetmelisin @Chen :))Hayır... Çok da eğlenceliyiz hiç korkma
Oynar. Nerden biliyon diye sorma oynar. 1 2 de kafa dengi varsa çevrede ohh değme keyfine24 saat bıkmadan oynayabilir..
Neymiş onlar 😳Ona bazı gerçeklerden de bahsetmelisin @Chen :))
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.