Kızlar daha nerelere dikkat ediyor bilsen... Gerçi bilirsin yani biz baksak sapık derlerListede kullandığım 5-6 tane var ama en özeli şu ki, 6600 sayesinde filmlerdeki gibi bir sahne yaşamıştım. 6600 ilk çıktığında babama direk aldırmıştım. Okulun o en popüler, en şımarık, en güzel kızı arka merdivenden önümüzden geçerken cebime bakıp o ne ya takoz mu var cebinde dedi (hayır cebime de dikkat etmezsin herhalde ya). Ki önceki telefonum olan 3310 ondan daha büyüktü neticede. Neyse, anında telefonu çıkarınca kız o kadar utandı, o kadar utandı ki, dili tutuldu ve yavaşça uzaklaştı. Aaa, ardından bakakaldım öyle. Tadını çıkarıp gülemedim bile. Hayır yani ben olsam o kibri devam ettirirdim bir şekilde. Hangi kompleksle o derece moral düşer ki? Canım telefonum. Sağol.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.