Youtube yorumları komedi.: ))))))
Bu kadar berbat bir şarkıyı gerçekten dinliyor musun? .d
Ben tiktok a saygı duymuyorum.bence tiktok sacmaligi kaldirilsin, hep bunlar yüzünden oluyo.. genci yaslisi iyice kendini kücük düsürüyo.. neyse tamam saygi duyuyorum herkesin secimine
Çin uygulaması çinde çok daha profesyonel kullanılıyor diye izlemiştim.Ben tiktok a saygı duymuyorum.
Çok haklı bir yorum. Sadece gençler değil yaşlılar da öyle. Koca koca insanlar saçmalıyor, üzülüyorum inanın.Çin uygulaması çinde çok daha profesyonel kullanılıyor diye izlemiştim.
Gençler neden küçük düşürücü paylaşımlar yapıyor.
Bence iş olarak umutları yok ne okursalar okusunlar fenomen olduklarındaki kazanç olmayacak.
Buda gençleri saçmalamaya itiyor.
Benim düşüncem bu yönde sorun tiktok değil bence 🥲
Eğlenmek amaçlı olan saçmalıkları severim aslında ben ama para için tepki alayımda ne olursam olayım durumu benide üzüyor.Çok haklı bir yorum. Sadece gençler değil yaşlılar da öyle. Koca koca insanlar saçmalıyor, üzülüyorum inanın.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.