Neler yapıyorsunuz? Genel kültürünüzü geliṣtirmek hatta onun dıṣına çıkmak için neler okuyup dinliyor izliyorsunuz?
Kişisel gelişim sana doğruları göstermez. Hep başarıları gösterir. Halbuki başarı için deneme-yanılma gerekir. Birçok kişisel gelişim kitabı & eğitimi bu konuya hiç girmez. Ayrıca her şeyi öğrenemezsin. Öğrenmek istediğin konuya odaklanır, ona göre bir yol haritası belirlersin.Ben bi konu ilgimi cekiyorsa, herseyini arastirirm...
ama son dönemlerde herseyi ögrenmek isterken hic birseyi tam ögrenemedigimi fark ettim... step by step yani
Kız o bende de var. Deli gibi kitap alırken buluyorum kendimi o konular hakkında. Sonra zorlanıyorum hepsini bırakıyorum. Cahil cahil kalıyorum sonra @CaT 🤭🤭🤭
Kişisel gelişim sana doğruları göstermez. Hep başarıları gösterir. Halbuki başarı için deneme-yanılma gerekir. Birçok kişisel gelişim kitabı & eğitimi bu konuya hiç girmez. Ayrıca her şeyi öğrenemezsin. Öğrenmek istediğin konuya odaklanır, ona göre bir yol haritası belirlersin.
Kısmen sokakta, kısmen kitaplarda, kısmen de tecrübe de. İnsan dediğin de bir kitaptır ama, okumasını bilene.Hayat sokaktaaa yeani
Ben neden bunu yapmıyorum ya? Aydınlandım hakketen🤭🤭🤭Ahahah valla ben konular hakkinda kitap almayi biraktim, kütüphaneye gidiyorumm 🫣🤭
Ben neden bunu yapmıyorum ya? Aydınlandım hakketen🤭🤭🤭
Kısmen sokakta, kısmen kitaplarda, kısmen de tecrübe de. İnsan dediğin de bir kitaptır ama, okumasını bilene.
Ama herkes tecrübeden ders alamaz. Bazısı vardır, 2-3 yılda 30 yıllık tecrübe edinir. Bazısı 30 yılda 2 yıllık tecrübe bile edinemez. Eşeğin kuyruğu gibi ne uzar ne kısalır, koyduğun yerde otlar (Teşbihte hata olmasın, biraz ağır oldu ama gerçek.)Hayat bir tecrübe..
Herkeste varSen de varsa bize atsana
Pişisel ne oluyor?Pişisel gelişiyorum
pişi diyebilir miyim ?Pişisel gelişiyorum
@alcatraz Allah seni bildiği gibi yapsın 😂😂pişi diyebilir miyim ?
benimde canım çekti pişiden, bana da yapar mısın ?
acıktım ama sıfır şaka@alcatraz Allah seni bildiği gibi yapsın 😂😂
Yersen beni de çağır lütfen 🤭🤭
Yazın ağır gelmese yaparım pişirirken yağ kokusu offfpişi diyebilir miyim ?
benimde canım çekti pişiden, bana da yapar mısın ?
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.