Araba fiyatlarının her gün değiştiği bu günlerde kendime ikinci el araç arıyorum. tavsiyesi olan?
O parayla alacağın araba seni mutlu etmez. Gel istersen şöyle yapalım, çocukları mutlu edelim. Ben de çocuk olabilirim, hediye etmek istersen 🙂Türk Lirası
bu acı gerçekle beni yüzleştirdiğin için teşekkür ederimO fiyata araba kalmaması.....
bu gün aldım bi 2003 mondeo tam 300 bine geldi bakalım gerisi kaça geleceksen 300 bin tl lik araba alırsın o sana gelene kadar 350 hatta 400 bin olur kesinn .)
Arabada gaz pedal olsun gerisi mühim değilonun için ayrıca bi arabam var üstelik hava civa işleri için biraz yaşlıyım bunla sadece şahsi işlerimi ve uzun yol mevzularını halletmem gerek @Fluffy yine de fikir için teşekkürler.
varmış test ettim. hatta bi ara baktım fren pedalı bile varArabada gaz pedal olsun gerisi mühim değil
oldukça güzel. konforu ideal d segmenti araç tek negatif yani gaza bastığında yakıt ibresinin düşüşünü izleyebiliyorsunKullanımı nasıl @SoCRaT memnun musun???
Yağ gibi kaysın yollarda sağlıklı günlerde kullanoldukça güzel. konforu ideal d segmenti araç tek negatif yani gaza bastığında yakıt ibresinin düşüşünü izleyebiliyorsun
hani içimden bişeyler söylemek geçti ama.. sadece teşekkür edebiliyorumYağ gibi kaysın yollarda sağlıklı günlerde kullan
Ayaklarını yerden kessin yeterhani içimden bişeyler söylemek geçti ama.. sadece teşekkür edebiliyorum
ayaklarımı yerden kesebilecek çok şey var.. araba dışında.Ayaklarını yerden kessin yeter
aldım aldım. sorun yok :)Biz ev almaya karar veremezken onun otu bunun boku hooppp ev fiyatlarının 2 buçuğa katlaması gibi olma sende hızlıca seç beğen al hayırlı olsun 🤗
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.