yok mu benimle bi kelimelik oynayacak?
Sen beni yenersin.. seninle kaşık atamam :/yok mu benimle bi kelimelik oynayacak?
Aşık o bebişim :/ bence de sen benimle kaşık atamaz gibisin..........Sen beni yenersin.. seninle kaşık atamam :/
Aşık o bebişim :/ bence de sen benimle kaşık atamaz gibisin..........
Ben böyle küçük tatlı pislikler yapmayı seviyorum ya fırsatını bulunca kaçıramıyorum........ İnşallah alınmıyorsundur ki rezil olmalık bir durum yok ortada.Yazmadan bakacaktim internetten, ama dedim doğrudur.. tüh rezil olduk dün bir bugün iki.. geçenlerde ses kaydinda üç öff
Ben böyle küçük tatlı pislikler yapmayı seviyorum ya fırsatını bulunca kaçıramıyorum........ İnşallah alınmıyorsundur ki rezil olmalık bir durum yok ortada.
melomelo:
İyi bari bende bi an eurolardan olduk diye çok üzülmüştüm..... hadi yükle de oynayalım.Yok yok severim böyle aklini kullanip fırsat kollayan insanlari eğlenceli oluyor, ve alışığım zaten hep bi gafim vardir kendi kendime bile cok gülerim 😂😂😂
İyi bari bende bi an eurolardan olduk diye çok üzülmüştüm..... hadi yükle de oynayalım.
06 mı? nereye gidiyorsun geleyim euroları elden ver..........
Suan yollardayim yakışıkli aç karnimi duyuracağım, aksam size mutlulugun fotisinii paylasaI
06 mı? nereye gidiyorsun geleyim euroları elden ver..........
Hayırlı yolculuklar çiçeğimMemleket 43 e..
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.