Merhamet boyun mu büküyor yani ?Herseye burc jajshdhhdh
Deve olayıda öyle degil soyle gelismis muhtemelen;
Deveye sormuslar neden boynun eğri, oda demis merhametimden hep boyun egiyorum balik burcuyum demis. D. D demi?
Kedinin kumunuda degismeyi unutma cok kirliyse de yapmaz. Sinirlenirse bir seye ya da kusurse de iseyebilir. Benim kedinin oyle huylari vardi mesela.
Nickin @CaT senin ayrica bu tur durumlarda sakinligi elden birakma, biraz ihtiyatli ol. D
Efendim raison beycigim?
Efendim raison beycigim?
Buyrunuz lütfen.
Bilmiyorum ki Türkiye de ki piyasayi.Veteriner 3.5 k istedi kisirlastirmaya, kaziklanmiyorum demi
Bilmiyorum ki Türkiye de ki piyasayi.
Biz burda 200 euro ya kadar veriyoruz.
@Raison Detre kadınlar gibi sen de kedlerin hormonları ile uğraşma bırak hayvan özgürce yaşasın
bak ahirette bunun hesabını sorarlar
kanka işememiştir , attırmıştır o koku geçmez zamanla kendi kendine geçer koy balkona bi hafta kalsın dayanamıyosan at gitsin
Eve adami nasil atiyo ya?Dogru o zaman , yapacak bisi yok.
son bir sey ben bunu azicik buyusun salarim dediydim, o gunden beridir mahallede kiritiyor, bazen eve adam atiyor falan, bugun bir kilo ciger aldim zevki sefa eyledi, yanlis mi yaptim ? Pisirip mi verseydim, olur diyen oldu da
Maalesef çiçeğim, keşke kimlik çıkartılan her hayvan sahibinin sgk'sına eklense :/
Eve adami nasil atiyo ya?
Genelde disarda mi?
Yooo cigeri cok pis seviyorlar.
Et iyiyse,yani sen bilirsin bu isleri, iste tazeyse felan, bir sey olmaz.
Ara sira cig et yemeleri lazim kedilerin.
Evcillerse.
Ama hergün olmaz, kurtlaniyor icleri cünki.
Dogru o zaman , yapacak bisi yok.
son bir sey ben bunu azicik buyusun salarim dediydim, o gunden beridir mahallede kiritiyor, bazen eve adam atiyor falan, bugun bir kilo ciger aldim zevki sefa eyledi, yanlis mi yaptim ? Pisirip mi verseydim, olur diyen oldu da
Evet, mesela last airbender'ında boynu bukuktur. Cok cekmis cocuk coookMerhamet boyun mu büküyor yani ?
Evde beslenenlere çiğ et vermiyoruz parazit oluyor :/
Kısırlaştıracaksan eğer belediye veterinerleri ücretsiz yapıyor bazen
Bahçemizde besleyeceğiz sokak hayvanı diye yaptırmıştı bi tanıdık
Yapmadi serefsiz, bu hizmet sokak kedileri icin dendi 😀
Adamlar hakli, mama yatak oyuncak aldiysan kisirlastir dediler 😂
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.