Bu masumiyet halis mi?Kavanozların kapağını iyce sıkılaştır..:)
Amaç başka..Bu masumiyet halis mi?
Kavanoz kapağından nerelere gidebilir ki konu? Ev yapımı salçaAmaç başka..
Sıkıca kapa açamasın barışmaya ilk o gelsin..:)Kavanoz kapağından nerelere gidebilir ki konu? Ev yapımı salça
Abicim, kadın o kapağı bıçakla deler yine gelmezSıkıca kapa açamasın barışmaya ilk o gelsin..:)
Kavanozların kapağını iyce sıkılaştır..:)
Çare tükenmez bir hamstr a bakar o iş..Abicim, kadın o kapağı bıçakla deler yine gelmez
Belki gül gibi değildir. Dikenleri çok batıyoruz bazen :dBence söyle yapmalisin..
Sokaga cik, ve " ben dünyanin EN SALAK adamiyim , cünkü gül gibi karimi üzdüm ! " diye bagir : ))
Belki gül gibi değildir. Dikenleri çok batıyoruz bazen :d
Amacın barışmak mı yoksa kalpten götürüp yenisi almak mı😂😂😂Çare tükenmez bir hamstr a bakar o iş..
Yok yenisi almak değil gayem sadece birlikteliklerde stratejide gerekli diyorum..:)Amacın barışmak mı yoksa kalpten götürüp yenisi almak mı😂😂😂
Strateji yaparım sanırsın. Kadınlar öndedir. Soruyu sorar vereceğin cevabı bilir, diğer soruları çoktan hazırlar bileYok yenisi almak değil gayem sadece birlikteliklerde stratejide gerekli diyorum..:)
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.