Biberiye ne içinBir ara biberiye de vardı. Onun hakkında bilgin var mı?
Zayıflamak için çayını biliyorum ben birde etlere yakışıyor
Biberiye ne içinBir ara biberiye de vardı. Onun hakkında bilgin var mı?
Kaynatıp, soğutuyorlar. Sonra fısfiıs ile hergun dökülen bölgeye sıkıyorlar mış. Ben denemedim. Ama kuzenim bir ara deniyordu.Biberiye ne için
Zayıflamak için çayını biliyorum ben birde etlere yakışıyor
Yok onu duymadım denemedim karanfili deneyeyimde sırasya onuda koyarızKaynatıp, soğutuyorlar. Sonra fısfiıs ile hergun dökülen bölgeye sıkıyorlar mış. Ben denemedim. Ama kuzenim bir ara deniyordu.
@CaT in dediği gibi saçların önünü alamazmışız🤭Yok onu duymadım denemedim karanfili deneyeyimde sırasya onuda koyarız
Ben yapmam ama elimde yarım kutu urban var şuan onu bitirmem lazım ki karanfili yapayımİstikrarlı olmayıp da iki gün sonra bırakıp, döngüsel'in tarifi bir işe yaramıyor derseniz fena bozuşuruz.: )))))
@nunu gördün mü kiz şunu
Biberiye değil mi o?
View: https://www.instagram.com/reel/CuJrJrpg1wS/?igshid=MzRlODBiNWFlZA==
İnsanın sıcakta eli ayağı kalkmıyorgörmüştümde deneyesim gelmemişti
benimde bugun basım ağırdı zaten hiç bir işimi yapamadım gece yapcam 11 12 gibiİnsanın sıcakta eli ayağı kalkmıyor
Ben neyde yapabilirim diye düşündüm plastik bardak ? bi dondurma cubuğunu atmayalımWoww bayıldım da adamı görünce bir şey geldi tarifi imkansız bir his😂😂😂
Bende çikolata kalıpları var onda deneyeceğim. Çok beğendim bu fikri.Ben neyde yapabilirim diye düşündüm plastik bardak ? bi dondurma cubuğunu atmayalım
Baş ağrısı için mialoe verayı yeni yaptım ama bugünde başım ağrıyor diye kantaron yağı sürdüm kafamı rahatlattı
Özellikle yazın simi buz olunca serinlik ferahlık hissiBende çikolata kalıpları var onda deneyeceğim. Çok beğendim bu fikri.
Hem saç bakımı oldu hem baş ağrısıBaş ağrısı için mi
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.