S
Serçe
Benim alışveriş bayılıyorum evet zaafım :d
biraksan o bile yakışır emin xbxbxdbbd ama benim ve oyun arkadaşlarının bahsettigi içtenliğin galiba @nunu 😇🥰🤗Ula oyun kankilerimde abla adamsın diyor duruyor lan adam olcam en sonunda bıyık bırakçam.
Hee eyleyimdir 🤣🤣🤣biraksan o bile yakışır emin xbxbxdbbd ama benim ve oyun arkadaşlarının bahsettigi içtenliğin galiba @nunu 😇🥰🤗
elbette öyle , hatta öyle de olmalı benceHee eyleyimdir 🤣🤣🤣
Ya ne var biliyor musun ben değer vermediğim insanlarla arkadaşlık kuramıyom bunalıyorum. Bu forumda da öyle herkesin bir kıymeti var.
Sende böyle mi
Sen sinBir erkek şuraya cevap olarak 'ben' yazsaydı çok iyi olabilirdi.
Kalan %10 niye yok?Sen sin
kadınların %90 ı sana tapar
narsist diyince istemeyen bir %10 luk kesim varKalan %10 niye yok?
Best answerTatlı dil, bol para, ilgi alaka.
Bir de biscolata
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.