ay benn şoookkk.....................yok kanks lezbiyenler tehlikeli, öyle bir tecrübe edindim daha önce
yaşadık, elbette onu da yaşadık meka
bunu yüz yüzeyken konuşuruz merak ettim hikayeyi asdklsjadl
ay benn şoookkk.....................yok kanks lezbiyenler tehlikeli, öyle bir tecrübe edindim daha önce
yaşadık, elbette onu da yaşadık meka
ay benn şoookkk.....................
Belki de siz doğru yönetimi kullanamıyorsunuz? erkekler aslında kolay ikna edilen varlıklardır. Ama siz şöyle davrandığınız sürece erkekler ne sinir edici varlıklar demeyin;
View: https://www.youtube.com/shorts/E6cS9bh4zm8
Bunu anlattı burda nasıl bilmezsinay benn şoookkk.....................
yalnız adam yan profilden alper resmen hghfklbu repliğin geyiğini zamanında alperle cok çevirmiştim.
ona şahit olursun yoo diyemezsin birinci elden gördün çünkü askdjsad @pumpkin🧿
onu sen de fark etmişsin aksjdsadayalnız adam yan profilden alper resmen hghfkl
sarhoştum hatırlamıyrum askjdsaBunu anlattı burda nasıl bilmezsin
müdahale etme gereği de duydum ama hgfhkonu sen de fark etmişsin aksjdsada
ay ben de bi aydınlandım şu annsen bence o kızdan kalan boşluğu doldurmak için övün beni sevin beni diye geziyon ortalarda.....
laannn ayıdnlanma geldi şuannn
ay dur bi sn.......
olum sevgilelerin bile öyle övmediyse, kısa sürede hayatında yer edinmiş. şimdi de onu gönderince o hoşuna giden ilgi yeri boş kaldı....ay ben de bi aydınlandım şu ann
olsun üzülmeyelim kanks..olum sevgilelerin bile öyle övmediyse, kısa sürede hayatında yer edinmiş. şimdi de onu gönderince o hoşuna giden ilgi yeri boş kaldı....
vay meka....
neyse olsun.
ilk kaybedişimiz değil 🚬
Yapiştircaksın enseye Bi tane konuş diyeGizemli takilanlar dogru ya hu.
Derdin ne olm?
Adam gibi söylesene.Bambambam.
Bilmece cözeceksek,kryptexi aliriz elimize.
Cidden ya hu.Yapiştircaksın enseye Bi tane konuş diye
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.