Cevap parmaktan sonra.özet olarak ne yaparlarlarmış????
Ben yalnız kalmayı ararım yaYok ya kadınlar yalnız kalmaya dayanamaz, illa birilerini ararlar ya da buluşurlar falan, bi kere anneyle kız kardeşle muhabbet bi başlasa bitmez
İstisnasın sen, istisnalar kaideyi bozmaz 🤪Ben yalnız kalmayı ararım ya
Çok uzun süre sosyal olamıyorum.
Ya zaten hangi konu olsa o taşlardan filizlenen çiçek gibi yok bende öyle değil diyorum. Uzaylı mıyım nedir haberim mi yok eğer uzaylıysam daha zeki olmam lazımdı lanet gitsin 🤣🤣🤣🤣İstisnasın sen, istisnalar kaideyi bozmaz 🤪
İşte bu ben yemin ederim. Gezmeyi severim ama kafamın sardığı kişi ileBen yalnız kalmayı ararım ya
Çok uzun süre sosyal olamıyorum.
Bigudi setim vardı eskiden hey gidi sen onu nasıl hatırlarsın yaKonu da 10 saniye kalınca oje ve sesu kokusu vuruyor. Bigudiler gozumde canlaniyor.
Hemen hemen ayni jenerasyondaniz tabi ki hatirlicam. D 2000liler mi hatirlasin.Bigudi setim vardı eskiden hey gidi sen onu nasıl hatırlarsın ya
Hep bi.şaşıryıyorsun beni
tamamda sen erkeksin yani ne bileyimHemen hemen ayni jenerasyondaniz tabi ki hatirlicam. D 2000liler mi hatirlasin.
doğruHemen hemen ayni jenerasyondaniz tabi ki hatirlicam. D 2000liler mi hatirlasin.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.