Sen aptal olmayabilirsin ama yuzlercesi var boyle sevgili @KahKaha hanimcim.Yoo…
Aptal mıyız biz de bizi süründürenin peşinden gidelim? İlk başta aile içinden alışık olduğumuz travmaları yaşatanların peşinden gittiğimiz doğrudur da bu kadınlara özgü bir davranış değil.
Sonra büyüyor insan. Travma bağı kurduklarına yol verip, kendisine iyi bir şeyler katanların peşinden gidiyor.
Buna benzer hikayeyi cok gorduk biggie cim evet kesinlikle sonuc belliortaokuldan beri görüştüğüm, çok sevdiğim bi arkadaşım var benimle yaşıt. bir arkadaş aracılığı ile kızın biri ile tanışacak, kız foto filan istemiş. bu arada kızı öneren çocuk da kıza arkadaşım romantiktir, anlatışlıdır filan demiş kız da ben maço erkeklerden hoşlanıyorum demiş. 3 gün sonra ne olacağını hepimiz biliyoruz. bazı kadınlar gerçekten anlaşılamıyor.
Dikkat ettiysen yorumlarda birtane kadin yok dhdh😁
Dikkat ettiysen yorumlarda birtane kadin yok dhdh😁
ya reis bakma bunlar hep atar tutarlar lafta süperler de, kendileri kendilerini bizden daha iyi biliyorlar zatn.
sen hariçBen bostan korkuluğu muyum?!
Sabah sabah ya… 😡
Sen cesaretini toplayip bir yorumda bulundun. Biz yorum yapmayanlardan bahsettik 😁Ben bostan korkuluğu muyum?!
Sabah sabah ya… 😡
Sizden korkan sizin gibi olsun!Sen cesaretini toplayip bir yorumda bulundun. Biz yorum yapmayanlardan bahsettik 😁
Dolunay 🌝 : ben ne alaka .s.s.sSizden korkan sizin gibi olsun!
Cesaretimi toplamışmışım da, ben hariçmişim de… Gel, dolunayın etkisini üzerimde kullan diyorsunuz resmen.
Dolunayla mı konuşayım az kenara çekil mi diyeyim
Evet bunu etraflica bir düşünmelisinizbirde teknik admine bir şey yaparsak forum bakımlarını kime yaptıracağız kjndfg
batarız la o emot kelebek miymiş kdlşmfg dövüşen fasulye gibi bişe sandıydım ljkndfmgEvet bunu etraflica bir düşünmelisiniz
Kokar valla buralarrr
Ne demeye calisiyorsun sevgili @nunu sen olmazsan kelebek acar buralar mi diyorsun yanii 😁 😁batarız la o emot kelebek miymiş kdlşmfg dövüşen fasulye gibi bişe sandıydım ljkndfmg
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.