Soru Kadinlar kendini süründüren erkeklerden mi hoşlanir?

Nobody

Teknik Admin

Şahsi tecrübelerime dayanarak bende videodaki hanim bireyin anlattığı gibi olduğunu düşünüyorum.

Evet, bu iddaa edilen söylemler hakkinda siz ne düşünüyorsunuz?

KahKaha

Bronz Üye
Yoo…
Aptal mıyız biz de bizi süründürenin peşinden gidelim? İlk başta aile içinden alışık olduğumuz travmaları yaşatanların peşinden gittiğimiz doğrudur da bu kadınlara özgü bir davranış değil.
Sonra büyüyor insan. Travma bağı kurduklarına yol verip, kendisine iyi bir şeyler katanların peşinden gidiyor.

Biggie

Özel Üye
ortaokuldan beri görüştüğüm, çok sevdiğim bi arkadaşım var benimle yaşıt. bir arkadaş aracılığı ile kızın biri ile tanışacak, kız foto filan istemiş. bu arada kızı öneren çocuk da kıza arkadaşım romantiktir, anlatışlıdır filan demiş kız da ben maço erkeklerden hoşlanıyorum demiş. 3 gün sonra ne olacağını hepimiz biliyoruz. bazı kadınlar gerçekten anlaşılamıyor.

Nobody

Teknik Admin
Yoo…
Aptal mıyız biz de bizi süründürenin peşinden gidelim? İlk başta aile içinden alışık olduğumuz travmaları yaşatanların peşinden gittiğimiz doğrudur da bu kadınlara özgü bir davranış değil.
Sonra büyüyor insan. Travma bağı kurduklarına yol verip, kendisine iyi bir şeyler katanların peşinden gidiyor.
Sen aptal olmayabilirsin ama yuzlercesi var boyle sevgili @KahKaha hanimcim.

Bu videodaki ablanin anlattigi hikayeyi yasayan bir cok kadin taniyorum bizzat.

Bir de bu tarz kadinlar genelde bunu inkar edip aksini soyleyip yine o tarz erkeklerin pesinden giderler.

ortaokuldan beri görüştüğüm, çok sevdiğim bi arkadaşım var benimle yaşıt. bir arkadaş aracılığı ile kızın biri ile tanışacak, kız foto filan istemiş. bu arada kızı öneren çocuk da kıza arkadaşım romantiktir, anlatışlıdır filan demiş kız da ben maço erkeklerden hoşlanıyorum demiş. 3 gün sonra ne olacağını hepimiz biliyoruz. bazı kadınlar gerçekten anlaşılamıyor.
Buna benzer hikayeyi cok gorduk biggie cim evet kesinlikle sonuc belli

Eru

Platin Üye
30'a kadar disco partizani, 30'dan sonra "dürüst olsun merhametli olsun" as:DASD:AS

Lan kadınlar siz de işinizi biliyorsunuz ha..

KahKaha

Bronz Üye
Dolunay 🌝 : ben ne alaka .s.s.s

Jdjdhd
@nunu hanımcığım… Arkadaşla ilgilenebilir misiniz?
Sad Kristen Stewart GIF by NEON

nunu

K♥N
Gezegen yöneticisi
Elmas Üye
@nunu hanımcığım… Arkadaşla ilgilenebilir misiniz?
Sad Kristen Stewart GIF by NEON
Dolunayla mı konuşayım az kenara çekil mi diyeyim :asilkiz:

Şuan dalak falan kesip dolunayım etkisindeydim diyecek kıvamdayız lknmsdfg çok şe yapmayalım lütfen kjdnfg

Üst Alt