Öyle deme bence. Nerdeydi hatırlamıyorum ama banyoda soda şişesine mi kola şişesine mi düşen bir amca vardı. Gerçi kimse düştüğüne inanma dı ama neyse...rabbimin mucizesi...... ne güzel hanımlar istediklerini koyabiliyor..... istediğim şeyleri koyabileceğim bir yer bende de olsaydı keşke...... rabbim bizde her yeri tıkamış......
Ahahahaha bel far niente benden çok yaşayacak. Ben yazarken çoktan yapıştırmış bile... Kör gözüm görememiş..O zaman biz bu dayıyla yıllarca boşa dalga geçtik bu da kadınları anlamak amaçlı oturdu şişeye sonra itiraf edemedi intihar mı dedi?
https://www.forumsal.org/konu/makatindan-tanksavar-top-mermisi-cikti.3394/#post-45376Öyle deme bence. Nerdeydi hatırlamıyorum ama banyoda soda şişesine mi kola şişesine mi düşen bir amca vardı. Gerçi kimse düştüğüne inanma dı ama neyse...
Bana aşık olduğunu itiraf ette kurtulalım şu bilinmezdenekrana o kadar tükürmüş gülecem diye şimdi gitti o kutsal sarı bez ile tükürükler boşa gitmesin diye ekranı siliyor gülmeyeceğim ayağı yapıyor burada......................
ne kadar pis bi geyiğim var ya (ilk anlamında pis) birde açıklama yapıyorum..................
yeşile aşığımBana aşık olduğunu itiraf ette kurtulalım şu bilinmezden
Bende de kırmızı sevgisi var beni kırmızı yapyeşile aşığım
şu bizim evlilik işini hızlıca halledelim de ortak hesap yaparız bunu nasıl fikir?Bende de kırmızı sevgisi var beni kırmızı yap
Nickimizin altına kocasının piyensesi yazar mıyızşu bizim evlilik işini hızlıca halledelim de ortak hesap yaparız bunu nasıl fikir?
tabi, hatta tanışma günümüzün, flörte başladığımız ilk günümüzün ve evlilik günümüzün tarihini de imzaya yazarız........ üfff sen bi imzayı at neler neler yaparız.Nickimizin altına kocasının piyensesi yazar mıyız
tabi, hatta tanışma günümüzün, flörte başladığımız ilk günümüzün ve evlilik günümüzün tarihini de imzaya yazarız........ üfff sen bi imzayı at neler neler yaparız.
neyse özelimizi daha fazla insanların içinde konuşup insanları da bu mükemmel aşk ile ezmeyelim, olan var olmayan var kıskanırlar..........Ya nasıl müthiş mükemmello bi fikir
İmzama kocişkom kalp dünyası yazacam
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.