Sağ altta mıydı üstte miydiLibido yükseldi bi defa. Kırmızı noktalı olanlardan mı?
Sağ altta mıydı üstte miydiLibido yükseldi bi defa. Kırmızı noktalı olanlardan mı?
Ozmandanda sadece biz kaldik farkindamisin jsksjsj
Bir sen kaldın geride...Yaşlandık mirim
Artık Elif gemilerine binip orta dünyayı terk etme vaktimiz yaklaşıyor :/
Sağ altta mıydı üstte miydi
FarkındayımBir sen kaldın geride...
ben de hatırlayamadım bilen yeşillendirsin de aydınlanalımHatırlayamadım. Kim bilir ki?
Gitmeyeceksin o gemiyle...Farkındayım
Son gemiyi bekliyorum
🚬
Sağ alt köşe show tvben de hatırlayamadım bilen yeşillendirsin de aydınlanalım
Sağ alt köşe show tv
O iğrenç sesi ile söylemesi kulağımda çınladı bir an :/Gitmeyeceksin o gemiyle...
beraber yürüdük biz yollarda (miting heyecanı ile)
Hıhım gece öyleydiCine5 karıncalı yayin olandi galiba djjdjd yari görür yari görülmezdi sanki
Ahhh justin ahhhh kıymetini bilemedi bu ülkeSağ alt köşe show tv
İlk 10 dk değildiHıhım gece öyleydi
Yarın nerede miting var özlemişsin sesini yalnız birakmaO iğrenç sesi ile söylemesi kulağımda çınladı bir an :/
Gözleri kısıp bakınca görülüyorduCine5 karıncalı yayin olandi galiba djjdjd yari görür yari görülmezdi sanki
Yemek mi yarın kesin giderim aç karnımı doyurayımYarın nerede miting var özlemişsin sesini yalnız birakma
Geçen yolda birilerini gördüm
Ohh ne güzel de doyurduk karnımızı diyordu yemek veriyorlarmiş
Cuma geceleri rtl mi ne vardı onda şifre filan yoktuBuraya politika sokmayin sjjdjs cine5 diyoruz hdjs
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.