Hayırlısı öyle belki dekavuşamıyorlar @nunu cuğum seven sevdiğiyle kalıyor sevilen egosundan kibirinden sevildiğinin farkına varamıyor 🚬
Hayırlısı öyle belki dekavuşamıyorlar @nunu cuğum seven sevdiğiyle kalıyor sevilen egosundan kibirinden sevildiğinin farkına varamıyor 🚬
Sevilmeyi bilmeyen adamı sevmeyin guzummmkavuşamıyorlar @nunu cuğum seven sevdiğiyle kalıyor sevilen egosundan kibirinden sevildiğinin farkına varamıyor 🚬
ayynenn öyyleeeee zorlamanın bünyeye zarardan başka bir işe yaradığı yokHayırlısı öyle belki de
Haklı, önceliği sen değilsen bunu anladiğin an, bulduğun yere bırakSevilmeyi bilmeyen adamı sevmeyin guzummm
Sevmeyi hızlıca bırakın o zaman sevdiğinle kavuşmamış olmazsın ki
Benim kıymetimi kaybedince anlayan adam nerde şuan bilmiyorum umrumda olmaz gebersin
Aman ne acısı ya çektikte nolduHerkes bir kere ask acisi cekmeli.
HahahahaAman ne acısı ya çektikte noldu
İlk aşkım jigolo çıktı süpriz yumurta gibi öğrendim
Akrep burcuydu bide yıldık mı yılmadık bu şarkılara mı yılacağız
cigolo ne gı?Aman ne acısı ya çektikte noldu
İlk aşkım jigolo çıktı süpriz yumurta gibi öğrendim
Akrep burcuydu bide yıldık mı yılmadık bu şarkılara mı yılacağız
cigulinin üst modeli ldknmfgcigolo ne gı?
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.