yemin ederim çok duygusallaştım, ilk kez biri bana şarkı armağan ediyoo ((((Divan ivan bey, sevgili pumpkin'e içinden geçen bir şarkı çalar misin benim adıma:)
Bence güzel seçim yaptı.)yemin ederim çok duygusallaştım, ilk kez biri bana şarkı armağan ediyoo ((((
ama keşke ivan beye bırakmasaydın hjdfhk
ivan beyden beklemiyorduk, ailecek şaşkınız şu anBence güzel seçim yaptı.)
Oysa ben Ivan beyin senin içinden geçen şarkıyı tahmin edip yayınla demek istemiştim.))adı ne bu şarkının müsait zamanlarda açıp açıp dinliim velevki hanım ivan beyin içinden geçirerek şey etmişti diyerekten
onu radyoyu açarken yaptı bir allah biliyor adlı güzide eserle, aynı şeyi geçen de yapmıştıOysa ben Ivan beyin senin içinden geçen şarkıyı tahmin edip yayınla demek istemiştim.))
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.