13 yasında basladım 14 yasımda paket tasıyordum 26 yasımda da bıraktım. Bu adamın yaşı sizce kactır ?Kaç yaşında başladın da 15 yıl önce bıraktın acaba? 😂
13 yasında basladım 14 yasımda paket tasıyordum 26 yasımda da bıraktım. Bu adamın yaşı sizce kactır ?Kaç yaşında başladın da 15 yıl önce bıraktın acaba? 😂
Şimdi böyle dedin aklıma 9-10 yaşlarında kaçak göçek içtiklerim geldi. 🚬13 yasında basladım 14 yasımda paket tasıyordum 26 yasımda da bıraktım. Bu adamın yaşı sizce kactır ?
Belki 40 yasindadir? 😁😁bende bıraktım 15 sene olacak
Çok zekice tebrıke dıyorum en kısa zamanda metamatık ödülü vermek ıstıyoruz.Okumadan bildim 😁
Çok zekice tebrıke dıyorum en kısa zamanda metamatık ödülü vermek ıstıyoruz.
Sigara tadı gelmedikten sonra ağzınıza ne soktuğunuzun hiç önemi yok bence misvak da şeklen sigara gibi*Arkadaş bu elektronik sigaralar normal sigaralarda daha çok mu zararlı yoksa az mı zararlı...
Bu mantıkla gidersek benim aklıma misvaktan daha değişik şeyler geliyor ama ben almıyım mümkünse..Sigara tadı gelmedikten sonra ağzınıza ne soktuğunuzun hiç önemi yok bence misvak da şeklen sigara gibi
Şekil olarak gelmiyordur aklınıza değişik şeyler. İnşallah yani :)Bu mantıkla gidersek benim aklıma misvaktan daha değişik şeyler geliyor ama ben almıyım mümkünse..
😂😂😂@-a- sen adamın iç acıları toplamısın, kare köküsün, Erkeklerin en en enn ennnnn kavanoz kapağı açanısın (@SleepleSsS ten öğrendim bu tüyoyu) hayatımda hiç görmediği m nerenin parası olduğunu bilmediğim paraları gördüm sayende söylesene nasıl kokuyor dokusu nasıl kağıdı nasıl bizim paralara benziyor mu 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Uğur Dündar gelmezse olmaz...Şekil olarak değişik paralar var elinizde. Bu konuda da açıklamalar bekliyoruzdur
Bana göre puro da sigara..Şekil olarak gelmiyordur aklınıza değişik şeyler. İnşallah yani :)
Şimdi normal içen var, Slender içen var, Slim içen var. Maksimum 10mm kalınlıktan bahsediliyor...
Mor renkli 500 euro dileğin için teşekkür ederim😂😂😂
Bu kadar yüceltmeyin. Adam olalım yeter 🙂
Paralar güzel, aslında ben bunları satsam olur ya. Evde de 2 poşet var sanırım 🙂
3.dünya ülkelerinin paraları bizim eski paralar gibi çok sıfırlı ve kalitesiz kağıttan. Bunlar aynı bizim paramız gibi, güzel kokmuyor.
Gelişmiş veya gelişmekte olanlarınki daha plastik yapıya sahip, daha kaliteli görünmekte ama sanırım onlarda çevreye uygun değildi. Birde yırtılmıyor o paralar. PVC olduğundan koku sinmiyor ve kokusuz.
Tabi en güzeli mor renkli 500€. Allah sana bundan kafandaki saç teli kadar versin. 😂
Bak mesela bunu Cape Town (G.Afrikada) çekmiştim, gerçek para. Souvenier mağazasında satılıyor 🚬 "Para piyasada dolaşımda değil (Uncirculated)
Zimbabwe Doları (10 milyar dolar) - 50 Rand (52 TL civarı) satılıyor.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.