"tercih seçenekleri" kısmına girin ve "Kullanıcuı imzalarını mesajlarıyla birlikte göster" seçeneğinin işaretli olduğuna emin olun
okumuşluğum yoh, parnahh bassak olur muuğğ ?@alcatraz imza die bi parmah izini at bakalim : )
forumun akıl küpü, google'ı, chatgpt'si. bundan sonra eru'cuyuz eru'dan razıyız, hepimiz eru'yuznasilda herseyi bilio goccum : )
fazla cafcafflı. bana gelmez. ben yaptım nasıl olmuş ?
fazla cafcafflı. bana gelmez. ben yaptım nasıl olmuş ?
ama teşekkür ederim ellerin dert görmesin. emeğinden razıyım benii güzel olmus : ) aynen sana gitmez bu yanar döner, gece klubu levhasi gibi sölfk
ama teşekkür ederim ellerin dert görmesin. emeğinden razıyım ben
ya gece klubü gibi dedin de bi anı geldi aklıma. senden iyi olmasın bi hanımefendinin tarlada işeme mevzusu vardı. o geldi aklıma... biraz güleyim sonra çıkayım forumdanii güzel olmus : ) aynen sana gitmez bu yanar döner, gece klubu levhasi gibi sölfk
onu da dışarıdan dızlar hale geldik iyi mi... ulan ekonomi o kadar kötü mü yaa cidden...yahu ben yapmadim : ) buldum bi yerden alksdj : )
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.