Bebeğim onu giymesi için vakit lazım şimdi soyun dökün milletin o kadar beklemeye sabrı var mı bakalım. Hem erkekler bizi hep jartiyer ve tangalı hayal ediyor :)) oysa nefes alan iç çamaşırı candıryanında götürse olmaz mi ? hani rahat edemezler falan bu çok üzücü olur zaten toplasan sigara paketi kadar bisey.
nefes alması cok önemli doğruBebeğim onu giymesi için vakit lazım şimdi soyun dökün milletin o kadar beklemeye sabrı var mı bakalım. Hem erkekler bizi hep jartiyer ve tangalı hayal ediyor :)) oysa nefes alan iç çamaşırı candır
Olum biz sevişince aşık oluyoz. Erkek şeyine takmıyor. Heheh beleşe getirdik bu seksi kafasına ameqa yaa küfür edesim geldi kahrımdan. Allah belanızı versin ne seks ne aşk yaşatıyorsunuz insana ........ Derdimden klavyenin tuşlarına zarar vercem....bunu tek taraflı düşünmen yanlış...... sen seviştiğinde cepte görülüyorsan, karşı taraf da seviştiğine göre sen de onu cepte göreceksin...... sonuçta tek başına yapılan bir şey değil bu.......... bence sevişme sonrası aşk ilişkisinin kurulması (helal olsun kuranlara) daha değerli ve sağlam....... azgınlıktan demiyorum....... düşünsene ilk buluşma sonrası kör kütük aşk yaşadığınız ilişki, ilk sevişme sonrası bir anda son buluyor......... o yetersizlik hissiyle ben baş edemem mesela, gelecek ilişkilerim de bundan etkilenir.......
Keşke senin şeyin kapansaydı mevzusuna dönüşmesin olay?etik boyutu ana-babamızın devrinde kaldı........ çünkü şimdiki ilişkilerin patterni farklı, fırsatlar duygulardan önde........... o yüzden fırsatı değerlendireceksin, sonra sevmek istiyorsan seversin.........
dskjghdjhgdf seninle gurur duyuyorum..........sevişme imkanı olmuşsa, kanlar karşılıklı kaynamışsa sevişilmeli........
dskjghdjhgdf seninle gurur duyuyorum..........
Nefesini kesersen?nefes alması cok önemli doğru
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.