Soru İlk Buluşma Kuralı Söyle

Fluffy

🐼
Elmas Üye
yanında götürse olmaz mi ? hani rahat edemezler falan bu çok üzücü olur zaten toplasan sigara paketi kadar bisey.
Bebeğim onu giymesi için vakit lazım şimdi soyun dökün milletin o kadar beklemeye sabrı var mı bakalım. Hem erkekler bizi hep jartiyer ve tangalı hayal ediyor :)) oysa nefes alan iç çamaşırı candır

Tuz

💫 Maybe in Another Life...
Altın Üye
bunu tek taraflı düşünmen yanlış...... sen seviştiğinde cepte görülüyorsan, karşı taraf da seviştiğine göre sen de onu cepte göreceksin...... sonuçta tek başına yapılan bir şey değil bu.......... bence sevişme sonrası aşk ilişkisinin kurulması (helal olsun kuranlara) daha değerli ve sağlam....... azgınlıktan demiyorum....... düşünsene ilk buluşma sonrası kör kütük aşk yaşadığınız ilişki, ilk sevişme sonrası bir anda son buluyor......... o yetersizlik hissiyle ben baş edemem mesela, gelecek ilişkilerim de bundan etkilenir.......
Olum biz sevişince aşık oluyoz. Erkek şeyine takmıyor. Heheh beleşe getirdik bu seksi kafasına ameqa yaa küfür edesim geldi kahrımdan. Allah belanızı versin ne seks ne aşk yaşatıyorsunuz insana ........ Derdimden klavyenin tuşlarına zarar vercem....

Alice

Altın Üye
etik boyutu ana-babamızın devrinde kaldı........ çünkü şimdiki ilişkilerin patterni farklı, fırsatlar duygulardan önde........... o yüzden fırsatı değerlendireceksin, sonra sevmek istiyorsan seversin......... :tatli1:
Keşke senin şeyin kapansaydı mevzusuna dönüşmesin olay?

Es1967

Altın Üye
Erkekler yüklü gitsin. İlk buluşmada sağlam geçiriyorlar, kızın yanında hesaba itirazda edemiyon.

Oggy

kınaya Kars'ın
Bronz Üye
dskjghdjhgdf seninle gurur duyuyorum..........
Happy Star Trek GIF

Üst Alt