Kime göre? Sen seviyorsun o takılıyorsa?İlişkinin durumuna göre değişir.
Takılıyorsan saygı
Seviyorsan sadakat
Neresinden bakarsan bak aynı şey. Sevgi tarafı sadakat, takılma durumları saygıKime göre? Sen seviyorsun o takılıyorsa?
Ama senin baktığın taraftan bakmıyorsa karşı cins?Neresinden bakarsan bak aynı şey. Sevgi tarafı sadakat, takılma durumları saygı
Pardon anladım. Seni sevmiyor ama sen seviyorsun sadık olur musun diye soruyorsun.Ama senin baktığın taraftan bakmıyorsa karşı cins?
Tam tersini sordum sen seviyorsun o eğlencesinde?Pardon anladım. Seni sevmiyor ama sen seviyorsun sadık olur musun diye soruyorsun.
Sevmeyen niye sevilsin ki? diye cevap vereyim.
Eğlencesinde olan kişiyle eğlenceli olurum. Bunda sadece saygıyı getirir :))Tam tersini sordum sen seviyorsun o eğlencesinde?
Bu durumda mantıklı olabilir misin?Eğlencesinde olan kişiyle eğlenceli olurum. Bunda sadece saygıyı getirir :))
Aslında her yorumda işin mantık tarafından bakıyorum. Mantıklı olunca roller değişse bile sonuçlar aşağı yukarı aynı.
Olamadığım bir halimi buradaki konulara yansıtmıyorum ki :))Bu durumda mantıklı olabilir misin?
Sen seveceksin sadakatli olacaksın, dolayısıyla eğlencesinde olan kızdan fark etmeden bir sadakat bekleyip kıskançlıklara gireceksin '))
Kıskançlık olunca mantık devreleri yakar
Kıskanç değilsin... ')) inandık mıOlamadığım bir halimi buradaki konulara yansıtmıyorum ki :))
Sevgi hisseden kıskanır :))Kıskanç değilsin... ')) inandık mı
Onu sen nasıl bileceksin ama... Sevdiğini sanmasan onunla olmazsın dimiSevgi hisseden kıskanır :))
Ama eğlencesine olanı da sevmeyeceğin için Kıskanmazsın :))
İnsan bilir ya bir şekilde.Onu sen nasıl bileceksin ama... Sevdiğini sanmasan onunla olmazsın dimi
İnsan bilir ya bir şekilde.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.