Atarım o mr görüntüsünü şimdiDil dile dolanıp, dudaklar ıstırılmadan öpüşülebilemez.
At, gençler birşeyler öğrensinAtarım o mr görüntüsünü şimdi
Sanirim malin kalitesine bagli fluffycim.@Süreyya karşımızdaki mal gibiyse nasıl öpüşelim?
Maldan hiç anlamıyorum hep defolu seçiyorumSanirim malin kalitesine bagli fluffycim.
Geri iade imkani varsa üzülünecek bir durum degil zannimca.Maldan hiç anlamıyorum hep defolu seçiyorum
İade var da hasarı tamir edemiyoruz garantisi yokmuş 😂Geri iade imkani varsa üzülünecek bir durum degil zannimca.
Her sey de mükemmel zorunda olmak degil.İade var da hasarı tamir edemiyoruz garantisi yokmuş 😂
Fena fikir de degil Nobody beycigim.dddUdemy ileri seviye programlama teknikleri 🤣
Sevgili @Süreyya hanim bi udemy kursu acinda uye olalim 🤪
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.