Vitamin com veya suplementeri dene kendi sitelerini ocean marka alman malı dene güzeldirBugün son kullanma tarihleri geçmiş takviye ilaçlarını attım.Bir kaç tanede canım sıkıldı attım
insan balık yağını niye atar olm ya . Hmm internetten aldım diye güvenemedim.
Sonra gidip internetten başka takviye aldım . Eczaneden almak totoma zor geliyordur. Akıllanmayacağım
![]()
O neykiKamyonu devirmek 🤣🤣😁
Erkekler iyi bilir Google yaz görürsünO neyki
Rüyalanmak.O neyki
Ne tarafa devrildi el atalım arkadaşları çağırıyımkamyon devirmeyi iğrenç bulan erkek biraz şeydir ya..................
yanlış kişiden alıntı yapmışsın adsajdajsNe tarafa devrildi el atalım arkadaşları çağırıyım
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.