S
Silinen üye 831
s
sölememBen bile bilmiyorum hangi emojiyi koyardım sence :d
sölememBen bile bilmiyorum hangi emojiyi koyardım sence :d
Sevgili @macecik hocam, peki kime ne yettiğini nasıl anlıyoruz?bunun ideali diye bir şey yok ki Chen ciğim, kime ne kadarı yetiyorsa o idealdir:)
biz anlamıyoruz, herkes kendisi deneme yanılma yoluyla kendisi anlasın, bizi ne ilgilendirirSevgili @macecik hocam, peki kime ne yettiğini nasıl anlıyoruz?
İple bağladıysan çöz, sorun olmasın sonra. Kan akışını engelleme. : )
@pumpkin🧿 in nazar boncuğundan sonra senin nickine de bu emojiyi mi koysak :d
@pumpkin🧿 in nazar boncuğundan sonra senin nickine de bu emojiyi mi koysak :d
o fuzulinin beyitlerinde kaldı kanka yakalımAşk kirli gönüllerde yuva yapmaz de mi kanka
biz yine de kuşlara uymayalım (:Kuşlara artık aynı gözle bakamayacağım.
Kuşlarımı gece rüyana göndereceğim seni gagalasınlar.biz yine de kuşlara uymayalım (:
sabah sabah kuş sesleriyle uyanmak gibisi var mı (:Kuşlarımı gece rüyana göndereceğim seni gagalasınlar.
Bi de muhabbet kuşu demiş, gel de Abuzer'i sadece kuş olarak gör şimdi.Kuşlara artık aynı gözle bakamayacağım.
Nereye sığacak o zaman yarısını aldırGörselle anlatılmak istenen avucuna sığacak mıdır
ya ele avuca sığmıyorsa…
Hangi yönden yarısı 🙄Nereye sığacak o zaman yarısını aldır
@SleepleSsS uçlardan enseden al üstleri kalsınHangi yönden yarısı 🙄
Sığacak yer bulur herhalde yavs
Peki ellemiyorum o zaman dağınık kalsınAmerikan mı
ama ben emperyalizme karşıyım :/
Azdım toparlasan iyi olurdu ama neysePeki ellemiyorum o zaman dağınık kalsın
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.