Homofobik olmak suç mudur ?

SatanistKesenKedi

Gümüş Üye
Adam çükünü kestirmiş suç olmamış da ben onları sevmeyince mi suç pöhh

Cherry

Elmas Üye
Hormonlariyla imtihan edilmek bu dünyada gercekten zor olsa gerek.
Konu ciddi sekilde gercekten hormonlar ise.

Artik öyle asiri derecede normallestirdiler ki ..

Herkesin hayati kendine.

Saglikli insanlarin, daha cok cocuklarin ve ergenlerinn beyni yikanmasi , kafalarina sokulmasini istemezdim.
Avrupada okullarda , hatta yüksek liselerde Gender Günü yapiorlar.

Kizlar erkek veya erkekler kiz olarak ( kostüm gibi ) okula gidiorlar. Bu yeni cikti mesela..

Nede diye cok soruyorum kendime. Kim belirlemis bunu, kim onaylamis.. kafamda deli sorular.

Alice

Altın Üye

Nepenthe

Altın Üye
Suç mudur değil midir bilemem ama akıl sağlığı yönünden incelenmeleri gerektiğini düşünüyorum

Zeze

Gümüş Üye
toplum normları dışında bir durum ve eylem içinde olan kişilerin sevilmemesi dışlanması gayet normal. Tercih adı altında düzen dışı gayri ahlaki eylem ve durumları öyle gözümüze gözümüze sokuyorlar ki bak biz normaliz siz anormalsiniz demeye ve kendi tezat hallerini bir nevi zorla dayatmaya çalışan güruh işte neden sevilsin ki?

CipraLex

Gümüş Üye
Kendince homofobik se suç değil ama bunu eyleme döküyorsa tabi ki suç. Yetişkin aklı başında iki birey birbirlerini sevmeye karar vermişlerse kimseye laf etmek düşmez. İsteyen sevdirir isteyen sever. İki tarafında aklı yerinde yetişkin bireylerse kimseyi ne yaptıkları ilgilendirmez.

Toplumun en büyük meselesi çocuk istismarı köpeğe eşeğe kıyıda köşede tecavüz etmeye çalışanlar aslında da neyse. Bu konu çok derinleşir. Derin konular beni darlıyor.

Bide her haltı yiyip toplum içinde efendi geçinen tipler var. Namus bekçiliği yapar ama en büyük namussuz kendisidir de belli etmez.vs..vs..vs..vs..

................................................................. (Aha bu noktaları da siz dolduruverin gari)

Tuz

💫 Maybe in Another Life...
Altın Üye
Bence değil herkes herşey sevmek saygı duymak zorunda değil

Üst Alt