Tam açmıştım geçmiş olsunnn Allah acil sifalar versin 😔Arkadaşlar çok özür dilerim. Amcam rahatsızdı simdi bir haber aldım. Hastaneye gitmek zorundayım.
Allah şifa versin ne özürü hadi git hemen. Geçmiş olsunArkadaşlar çok özür dilerim. Amcam rahatsızdı simdi bir haber aldım. Hastaneye gitmek zorundayım.
oggy ile pop saati mi..... allahım nasip et......Sirada kim var @Oggy mi var yayın mı alıyor
İstersen olur iki şarkı indirip arada merhaba televole demek bu kadar zor olmasa gerek ya :Xoggy ile pop saati mi..... allahım nasip et......
ev ortamı müsait değil...... annem gelip kendi kendine ne gonuşuyon sen deliriyon mu der.....İstersen olur iki şarkı indirip arada merhaba televole demek bu kadar zor olmasa gerek ya :X
Yaw annen girmezken iki saniye anons sonra full şarkı ne var yani annende konuşsunev ortamı müsait değil...... annem gelip kendi kendine ne gonuşuyon sen deliriyon mu der.....
Anneni de duyarız işte kızz kalk soğan soy videosu da öyle ünlendi doğaçlama seylerin hastasıyızev ortamı müsait değil...... annem gelip kendi kendine ne gonuşuyon sen deliriyon mu der.....
Kaçırdın malesef :d
Ne NE NEEEEEEĞĞKaçırdın malesef :d
Programları falan da sildim, ne yazik ki yapabileceğimi sanmıyorumm
Yayın yapamıyorum yaniğğ 😁Ne NE NEEEEEEĞĞ
Şurada forumca bi' ağlama seansı yapalım...Yayın yapamıyorum yaniğğ 😁
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.