evet kpssye hazırlanıyordum geçen yıl biliyorsun ☺ istanbula atandım bebisim.Eyupsultan mi buraya mi tasinacaksin? is icin mi?
Eğer öyleyse çokta uzak sayilmayiz
Valla ben mutluyumBiz böyle düşünüyoruz ama öyle kadınlar daha mutlu, fark ettiniz mi?
Sonunda adam kalp krizi geçirip mezara defnedilir 🤣🤣🤣Yemekten sonra da gratise ordan tatlıcıya ordan biraz kıyafet birde kuyumcuya girdik mi misssss Sjsjsjsj
Ya takılıyorum ben babam harçlık verirken bana çekinen bir insandım. Bol keseden sallayanlar var sosyal medyada onlara ironi yaptım en delikanlı sizsiniz diye geri dönüşleri çok kötüydü ahahah SjsjsjSonunda adam kalp krizi geçirip mezara defnedilir 🤣🤣🤣
Safım ben inandım bi an ya aşk olsun 🤣🤣🤣Ya takılıyorum ben babam harçlık verirken bana çekinen bir insandım. Bol keseden sallayanlar var sosyal medyada onlara ironi yaptım en delikanlı sizsiniz diye geri dönüşleri çok kötüydü ahahah Sjsjsj
Est çok tatlısın. İroni yapmayı severim ama açıklayınca anlamı kalmıyor SsjsjsjSafım ben inandım bi an ya aşk olsun 🤣🤣🤣
O ironi artık normalleşti ne bileyim kadınlar herşeylerini erkeğe aldırıp bunla övünebiliyor.Est çok tatlısın. İroni yapmayı severim ama açıklayınca anlamı kalmıyor Ssjsjsj
Bak sevgili nunu eğer beraber yaşadığın bir partnerin varsa eşinde olabilir birşeylerde harcama yaparken bunun hesabını gütmek bana daha ucuzca geliyor. Benim param var ben öderim senin ne haddine diyen kadınlardan, ben varken senin borun ötmez diyen erkeklere kadar gider bu konu.O ironi artık normalleşti ne bileyim kadınlar herşeylerini erkeğe aldırıp bunla övünebiliyor.
Şahsi kullandığı bakım malzemelerine kadar aldırıyorlar ya
Valla çok güzel özetlemişsin ağzına sağlık 💞Bak sevgili nunu eğer beraber yaşadığın bir partnerin varsa eşinde olabilir birşeylerde harcama yaparken bunun hesabını gütmek bana daha ucuzca geliyor. Benim param var ben öderim senin ne haddine diyen kadınlardan, ben varken senin borun ötmez diyen erkeklere kadar gider bu konu.
Erkek doğası gereği kadınını her zaman el üstünde tutmak ister ve ona işe yaradığını göstermek ister kadın bazen buna izin verir yada vermez.
Fakat gel gelelim ki bir erkeği para konusunda maşa gibi kullanmak ne kadar ayıp ise bir kadının da kendi parası ile erkeğin üzerinde hükümdarlık kurması kabul edilir değil.
Konu benim düşünceme gelecek olursa şayet hayatında olan insanın erkek /kadın farketmiyor yaşamı paylaşırken herşeyi paylaşmak ve incitmeden yapılması gerektiğine inanıyorum.
Bu konuda en büyük kıstasım ise zora sokmadan lükse kaçmadan her iki taraf içinde en makul olandır.
Zaten gerçek bir sevgide su akar yolunu bulur. Asla söz konusu dahi olmaz bunlar <3
Ben evlenmeden öncesi için sandım soruyu amaEvlenince senin paran, benim param yok diye biliyorum ben
Zaten flört aşamasınıda yanlış öğrettiler bana nunuBen evlenmeden öncesi için sandım soruyu ama
+ben davet ettiysem ben öderim kaçmaya gerek yok.
ama öyle bedavacı tavrı hissettiğim an değil hesap benden bi kürdan bile alamaz.
Saygılarımla.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.