Tabii uyduruk, kliselerle dalga gecmisler iste..bdjdkdndYapmamis gibi duruyorlardi ama dudjjdd uyduruk ta olabilir
Tabii uyduruk, kliselerle dalga gecmisler iste..bdjdkdnd
Balik burcu kadini degil misin?Yorucusun.
Nerden mi biliyorum?
Sorma ne haldeyim,sorma kederdeyim sorma yanginlardayim..........
Titanik in kaptani demis ki, panik yok,hepimiz ayni gemideyiz.Kalbimin kirilacagini bile bile yorucusun diyorsun... ah be balık, buda sana özgü bi sey
Titanik in kaptani demis ki, panik yok,hepimiz ayni gemideyiz.
Baliklar ayni gemide yani.Yok ya, ayni gemide degiliz. Balık kadını cok ayri, bazen diyorum ki keşke kova olaydim yada yay, ne bok var bu kadar duygusal olacak
Bende yazdım yazdım sildim sen yazmışsınYok ya, ayni gemide degiliz. Balık kadını cok ayri, bazen diyorum ki keşke kova olaydim yada yay, ne bok var bu kadar duygusal olacak
Bendeb yazdım yazdım sildim sen yazmışsın
Bazen diyorum ki umursamaz olaydım kafam rahat ooohhh
Sonra diyorum ki en kötüsünü görüyorum hissediyorum ama en güzelide öyle hissediyorum neden bunu kaybedeyim ❤️
Üzülmemek için çözüm bulmak lazımBi arkadasim var, hep der Kübra sen gibi sevinip sen gibi üzülmek isterim 😁 her duyguyu 10000% yaşıyoruz dimii ama yorucu yaa, kayitsiz kaldigim cok az olay oluyor 🚬
Ne güzel şeyler yazmışsın, arada motive konuşması yap bize🙈🤭Üzülmemek için çözüm bulmak lazım
Haber izlememek gibi mesela ne bileyim Kaos yaratan insanlardan uzak durmak
Sende kendi güzel dünyanı kur napalım 🥺
Biz bu dünyaya uygun değiliz hissi ile yaşamaktan iyi..
Yaparım kendime hep yapıyorumNe güzel şeyler yazmışsın, arada motive konuşması yap bize🙈🤭
Peri olmaz da benden, sen ilham olursun ancak bana hallerinle🙈Yaparım kendime hep yapıyorum
Motive başlığı mı açsak 🤣🤣🤣
Sende ilham perisi gibisin hep bi fikirle geliyon 🤣🤣🤣 bende şekilleniyor 🤣🤣🤣
O nası cümleydi harbiden günün sözüne salla onu 🤣🤣🤣🤣 çok iyiPeri olmaz da benden, sen ilham olursun ancak bana hallerinle🙈
Ay ne güzel oldu bu cümle🤭🤭kendi kurduğum cümleyi beğendim, buton yok çünkü😂
gel bi ısırayım o zaman ya da dur öpeyim chbdbfb muuuahhhhhhhEvet, soyun belli sopun belli djsjjdiejdjd tanımadık biri olsa istememm
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.