Yakışıklı erkekler hangi burçtan @Cherry
Bunu bir iki hafta değerlendirmeye alıp öyle cevap vereyim alıcı gözle bakmam lazımYakisiklilik Göreceli bir kavramdir : ) hani ..
bilemem , sence ?
Sen niden akrep diyon gıBen Akrep diyorum
![]()
TatlılarSen niden akrep diyon gı
BalıkYakışıklı erkekler hangi burçtan @Cherry
Hımm bunu da değerlendireyim Balık erkeklerini inceleyeceğim listeye eklerim yakışıklıysa
Listeye ilk sıraya beni yaz ben balığımHımm bunu da değerlendireyim Balık erkeklerini inceleyeceğim listeye eklerim yakışıklıysa
Peki :dListeye ilk sıraya beni yaz ben balığım
Peki deyip beni geçiştiremezsin. Hayır buna hakkın yokPeki :d
Ufak çaplı inceleme başlatmadan peşin karar vermek istemem diğer burçlara haksızlık olurPeki deyip beni geçiştiremezsin. Hayır buna hakkın yok
Heleeee Heleeee çapkına bak bu da mı sanat aşkı :)))Listeye ilk sıraya beni yaz ben balığım
Senin etiketlerin bildirim olarak düşmüyor ya. Tesadüfen gördüm. Dün de tesadüfen bi alıntını gördüm. Neden böyle oluyor? Kısmi engelleme mi yaptın bana?Heleeee Heleeee çapkına bak bu da mı sanat aşkı :)))
Bazen bana da bildirimler düşmüyor ben bir şey yapmadımSenin etiketlerin bildirim olarak düşmüyor ya. Tesadüfen gördüm. Dün de tesadüfen bi alıntını gördüm. Neden böyle oluyor? Kısmi engelleme mi yaptın bana?
Bunu özelden konuşalım. 050. … .. ..Bazen bana da bildirimler düşmüyor ben bir şey yapmadım
Biraz bekleticem şu an noktalarda olması gereken rakamları çözmeye çalişiyorumBunu özelden konuşalım. 050. … .. ..
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.