S
Silinen üye 831
Kadın Burcu güzel olur, erkek Burcu güzel olmuyor😁
@Küboo bak en güzel senmişsin 💕
@Euneirophrenia
Kızz kalk kalk koşşş maske falan yapak bişe yapak çirkin mişiz
bu kafanın dizaynı bu nxbxnxnxnyaa video nerden geldi aklına çok iyi
yaa video nerden geldi aklına çok iyi
Maskeleri yaptıysanız gül cemalinizi görelim hadi bakalım işe yaramış mııbu kafanın dizaynı bu nxbxnxnxn
Müzik paylaştığımız SoundCloud da suratım var zaten 🤣🤣🤣Maskeleri yaptıysanız gül cemalinizi görelim hadi bakalım işe yaramış mıı
cemalimizi görelim.. yapıştır fotiniMaskeleri yaptıysanız gül cemalinizi görelim hadi bakalım işe yaramış mıı
GöremedimMüzik paylaştığımız SoundCloud da suratım var zaten 🤣🤣🤣
Hatta yoldayım dinliyorum şuan çalanı atayım
Listen to The Moon Is Shining (Somewhere over the Sea) by Blackmore's Night on #SoundCloud
https://on.soundcloud.com/EJR58
🤣
cemalimizi görelim.. yapıştır fotini
bi çay içeris görürsün cemalcan jxnxmxnGöremedim
Hayır önce ben görecem. Siz yapıştırın hadii
Zaten şimdi siz filtreli şoplu moplu atarsınız. Ancak öyle emin olabilirim kljasdbi çay içeris görürsün cemalcan jxnxmxn
ee heralde yaniZaten şimdi siz filtreli şoplu moplu atarsınız. Ancak öyle emin olabilirim kljasd
Olum bana böyle iltifat etmeyin la evli barklı gadınım oo ablama bak falan diyin 😰😰🤣🤣Güneş vurmuş yüzüne çok belli olmuyor ama, dudakların güzelmiş zaten en çok o ön planda
Ooo ablama bak dudaklar yakıyo enişteme saygılar hörmetler bacımmOlum bana böyle iltifat etmeyin la evli barklı gadınım oo ablama bak falan diyin 😰😰🤣🤣
Saygı sevgiler bizden efenim 🤣🤣Ooo ablama bak dudaklar yakıyo enişteme saygılar hörmetler bacımm
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.