Sen dertsiz başına bela aramak 🤣🤣Koç ve Aslan deneyimi yaşamadan dönemi kapattık
Keşke daha önce okusaymışım
Boğa desen neyse dicem 🤣
Sen dertsiz başına bela aramak 🤣🤣Koç ve Aslan deneyimi yaşamadan dönemi kapattık
Keşke daha önce okusaymışım
Koçu bilmiyorum ama Aslan gayet iyi benim içinSen dertsiz başına bela aramak 🤣🤣
Boğa desen neyse dicem 🤣
Arkadaş olarak aslanları severim. Diğer türlü bir tecrübem yok fakat yaşananları görmüşlüğüm var. Aşık olduğu kadına ısrar etmekten davalık olacak kadar inat bir aslan tanımıştım. Tacizden tabi 🤦Koçu bilmiyorum ama Aslan gayet iyi benim için
O Aslan değil de daha çok şizofren gibi değil mi sence deArkadaş olarak aslanları severim. Diğer türlü bir tecrübem yok fakat yaşananları görmüşlüğüm var. Aşık olduğu kadına ısrar etmekten davalık olacak kadar inat bir aslan tanımıştım. Tacizden tabi 🤦
Ben bilirim. Ben haklıyım. Ben en iyiyim. Beni boğuyor. Yoksa iyi niyetli eğlenceli insanlar. 💞🤗
E birde yaylar çok narin, ince fikirli,Koçu bilmiyorum ama Aslan gayet iyi benim için
Yok ısrar ettiği yengeçti bir gülüyordu bir istemiyorum diyordu. Mal etti çocuğu 🤣🤣🤣 Başka tanıdığım insanlarda var aslan çok ısrarcılar. Aksine rastlamadım. He sen seversen böyle bilemem 🤗 yaylar daha ince fikirli erkeklerden hoşlanmaz mı yahu 😏O Aslan değil de daha çok şizofren gibi değil mi sence de
E birde yaylar çok narin, ince fikirli,
Yok ısrar ettiği yengeçti bir gülüyordu bir istemiyorum diyordu. Mal etti çocuğu 🤣🤣🤣 Başka tanıdığım insanlarda var aslan çok ısrarcılar. Aksine rastlamadım. He sen seversen böyle bilemem 🤗 yaylar daha ince fikirli erkeklerden hoşlanmaz mı yahu 😏
Mesele şu yükseleni ne ben yükselenimi de taşıyorum. Önyargı yapmamaya çalısıyorum, her zaman yeni biri ile tanışınca burcu önemsemeden iletişim kuruyorum. Yanıltmıyorlar ama ben ne yapayım. 🥲Beni bunaltan insanlardan sıkılırım ben darlanmaya hiç gelmem
@HolySpectre de Aslan hiç israrcı ve çirkin bir erkek değil tanıdım tanıyalım gayet nahif ve anlayişli
Bazi insanların karakterilerinin yanı sıra burcunun özelliklerini hiç yansıtmamasi ve psikolojik sorunları da oluyor ailesel ve kültürel özellikler de eklenince Bi çorba oluyor her şeyMesele şu yükseleni ne ben yükselenimi de taşıyorum. Önyargı yapmamaya çalısıyorum, her zaman yeni biri ile tanışınca burcu önemsemeden iletişim kuruyorum. Yanıltmıyorlar ama ben ne yapayım. 🥲
Evlenirken bile sorunların tartışmaların hepsini ön görmüş ve göze almıştım. Akrep/Akrep 🦂 için 🖤
Koç aslan evli tanıdığım var. Evlerine her gittiğimde tartışma var. 🥲
Ben denk gelmedim ki bu forumda bile gözlemliyorum. Tüm sülalemin burcunu biliyorum. 🤣🤣🤣🤣Bazi insanların karakterilerinin yanı sıra burcunun özelliklerini hiç yansıtmamasi ve psikolojik sorunları da oluyor ailesel ve kültürel özellikler de eklenince Bi çorba oluyor her şey
Evet ben de hep çok kötü akrepler tanıdımBen denk gelmedim ki bu forumda bile gözlemliyorum. Tüm sülalemin burcunu biliyorum. 🤣🤣🤣🤣
Fakat tuhaftır çok kötü akrepler tanıdım.
Bende akrebim alakam yok.
Burçlar kendi içlerinde de ayrılıyor.
Mesela kasım akrebi ile ekim akrebi aynı olmuyor. Bir sürü detay var.
Ne etmedi ki...ulan bu koç burçları size ne ettiii................................. 🚬
hatasını anlamıştır ama mutlaka, çünkü koç burçlarının en belirgin özelliği yastığa başını koyunca tarafsız bi analiz yapmaktırNe etmedi ki...
Aynı burçtan bahsettiğimize emin miyiz acaba 🙂hatasını anlamıştır ama mutlaka, çünkü koç burçlarının en belirgin özelliği yastığa başını koyunca tarafsız bi analiz yapmaktır
ha bunu itiraf edemez o ayrı
eminizzzzAynı burçtan bahsettiğimize emin miyiz acaba 🙂
yada benim tanıdığım koç kalpsizdi..
Tamam bir ara senle bunu konuşalım detaylıeminizzzz
güven sen kardeşine
olayları detaylı bilmediğimden geçerli ve nokta atışı analizler yapamıyorum
iban bilgisi ve detaylı analiz için dm jgskfk
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.