onu da mı ben söliiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmnasıl olsun hanımefendi :)
onu da mı ben söliiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmnasıl olsun hanımefendi :)
onu da mı ben söliiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
allah razı olsun beni bu zahmetten olsun kurtarttığın içinnyok söyleme sağol. D
Ne demek her zaman. Dallah razı olsun beni bu zahmetten olsun kurtarttığın içinn
Balık
Hayatınızın büyük bir kısmını duygusal olarak geçirdiğiniz için duygusal anlamda daha güçlü ve sabit bir burçla bir arada olmanız gerekir, bu nedenle sizin için seçeceğiniz en yanlış partner bir kova olur. İkinizin duygusallığı bir ilişkiye fazla gelir. Hayatınızı gözyaşlarından seller alır götürür, aman dikkat.
Böyle daha anlamlı olmuş
Balık erkeklerı mı daha cok geliyor yada balık kadınları mı?balık mıknatısı var benim bi yerlerimde kesinlikleee (((((((((((((((
erkek tabisiiiBalık erkeklerı mı daha cok geliyor yada balık kadınları mı?
Balık erkeklerini bilmem ama Ben şahsen balık olarak cok mutlu huzurlu ormantık bi kroyumerkek tabisiii
kadınlarıyla çok münasebetim yok, aile hekimim balık burcu onla da kanka olmak üzereyiz, hayatımda ilk kez balık dişisi kankim olcak ay çok heyecanlıı
ama erkekleri kapatılsın yaa beynine vurduklarımm...
hem erkeksin hem de balık öyle miBalık erkeklerini bilmem ama Ben şahsen balık olarak cok mutlu huzurlu ormantık bi kroyum
yazak mı bu durum o zaman ne yapıcaz?hem erkeksin hem de balık öyle mi
evlenelim ?yazak mı bu durum o zaman ne yapıcaz?
maalesef annem kızıyor.evlenelim ?
balık burçları için zaten anneleri bir yana dünya bir yana, anlıyorummmaalesef annem kızıyor.
Başlık parası istiyor Annem 2oo koyun 1oo inek vere bilirsen gel iste anamdanbalık burçları için zaten anneleri bir yana dünya bir yana, anlıyorumm
verebilirdim de işte sen isteyemedin, olmaz artık bu iş .s.sBaşlık parası istiyor Annem 2oo koyun 1oo inek vere bilirsen gel iste anamdan
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.