Fuhuşun suç olmadığı Kırgızistan'da tüm genelevler kapatıldı

Chen

🇵🇸
Forum Sorumlusu
Videodaki amca tinder ne bilmiyormuş

Oradaki evler kapanınca daha çok gelecekler bodruma şimdi
Tinderi ben de bilmiyorum @Frenk
Partner bulucu bir uygulama olduğundan haberim var ama ne indirdim ne kullandım

Ama amcanın bilmediği ve kullanmadiğina da emin değilim kim bilir kahvelerde ne konuşuyorlar

Frenk

Altın Üye
Amcalar Tinder de mi takılıyormuş ?

CaT

🎈
Board Admin
Tinder de cok bozulmus

CaT

🎈
Board Admin
Facebook instagram gibi Tüm sülale çıkıyor mu karşına yoksa :D

bu tinder yeni ciktiginda yüklemistim, yada ben yeni duymustum 2014 falan tüm is arkadaslarim falan cikti karsima .. neyse ertesi gün serdar diye bi arkadasim telefon acti bana, dedim kizin ne bk isin var tinder de, dedim niye? Valla benden söylemesi adin cikar orasi öyle böyle söyle yapilan bi yer dhdhd dedim lan senin ne isin var ozmn orda 😂😂😂😂 neyse oturdugum yer cok ta büyük degil, herked herkesi taniyo, dedim cikayim da bariiii basimiza iṣ gelmesin 😂

Frenk

Altın Üye
bu tinder yeni ciktiginda yüklemistim, yada ben yeni duymustum 2014 falan tüm is arkadaslarim falan cikti karsima .. neyse ertesi gün serdar diye bi arkadasim telefon acti bana, dedim kizin be bk isin var tinder de, dedim niye? Valla benden söylemesi adin cikar orasi öyle böyle söyle yapilan bi yer dhdhd dedim lan senin ne isin var ozmn orda 😂😂😂😂 neyse oturdugum yer cok ta büyük degil, herked herkesi taniyo, dedim cikayim da bariiii basimiza iṣ gelmesin 😂

Türk Toplumuna göre bir uygulama değil bence
Sağlıklı kullanmak imkansız

• Sırıt
Tepkiler: CaT

Diemti

WoodStock 🤘☮️
Gümüş Üye
Hep yasak değil mi ?

bir kere isminde hayır yok Ticareti ne ya
Daha önce değilmiş demek ki
Şimdi akılları başına gelmiş. İçişleri bakanları bizimki gibi olursa Adnan oktarları bile olur. d

Frenk

Altın Üye
Daha önce değilmiş demek ki
Şimdi akılları başına gelmiş. İçişleri bakanları bizimki gibi olursa Adnan oktarları bile olur. d
Bence bu isim altında hep yasaktı ( emin değilim )
ama kar amaçlı hizmet verilen yerlerde işletmeciler vardır ama onlarda pazarlamadan ziyade hizmet sektörüymüş sanki :D

Fluffy

🐼
Elmas Üye
En son genel ev çalışanlarına sgk vb haberler çıkmıştı iş yeri ruhsatı da olması gerkiyordu düzenli sağlık kontrolünden geçmesi gibi şartlar vardı ticaret yasak da madem nerden bulunuyor o kadar kadın @Frenk

Fluffy

🐼
Elmas Üye
Ona bakarsak uyuşturucu madde de yasak ama yüzde kaçı yakalanıyor kimler tarafından ülkeye sokuluyor

Polise askere diyecek bir şey yok adam gibi işini yapıyor ama hangi işin arkasında kimler var polisler nelere susmak zorunda kalıyor ya da sürülüyorlar meçhul

Frenk

Altın Üye
En son genel ev çalışanlarına sgk vb haberler çıkmıştı iş yeri ruhsatı da olması gerkiyordu düzenli sağlık kontrolünden geçmesi gibi şartlar vardı ticaret yasak da madem nerden bulunuyor o kadar kadın @Frenk
Bildiğim kadarı ile resmiyette ama perde arkası değil

Kadın kendi isteği ile bu işe kalkışıyor ve bir evin personeli oluyor gerekli izinler ve sağlık belgeleri ile

sonrada ev ona konaklama korunma gibi hizmetler sağlayarak payını alıyor....

Kâr Hane diye bir Türk Filmi var izlemeni tavsiye ederim eğlenceli bir film düşündürmesinin yanında

Fluffy

🐼
Elmas Üye
Bildiğim kadarı ile resmiyette ama perde arkası değil

Kadın kendi isteği ile bu işe kalkışıyor ve bir evin personeli oluyor gerekli izinler ve sağlık belgeleri ile

sonrada ev ona konaklama korunma gibi hizmetler sağlayarak payını alıyor....

Kâr Hane diye bir Türk Filmi var izlemeni tavsiye ederim eğlenceli bir film düşündürmesinin yanında
Yazdığına inandın mı

Diemti

WoodStock 🤘☮️
Gümüş Üye
Bence bu isim altında hep yasaktı ( emin değilim )
ama kar amaçlı hizmet verilen yerlerde işletmeciler vardır ama onlarda pazarlamadan ziyade hizmet sektörüymüş sanki :D
Oraları bilmem ama bizim burada canlı müzik yapılan birkaç yer vardı, hatta bazı sanatçılar da hep o barlarda sahne alırdı. Geçen sene yılbaşı için gitmiştik kons doluydu. Tuhaf gelmişti, çalıştırmak galiba yasak değil.
Alkol ruhsatı alamayanlar da kapanıyor.
Eğlenmeyelim diye her şeyi yapmışlar.
Ülke keraneye dönmüş uyuyoruz asdasd
Acil bize de böyle yasaklar gelmeli ama ekonomi bozuldukça ne yapacağını şaşırıyor millet. D

Frenk

Altın Üye
Oraları bilmem ama bizim burada canlı müzik yapılan birkaç yer vardı, hatta bazı sanatçılar da hep o barlarda sahne alırdı. Geçen sene yılbaşı için gitmiştik kons doluydu. Tuhaf gelmişti, çalıştırmak galiba yasak değil.
Alkol ruhsatı alamayanlar da kapanıyor.
Eğlenmeyelim diye her şeyi yapmışlar.
Ülke keraneye dönmüş uyuyoruz asdasd
Acil bize de böyle yasaklar gelmeli ama ekonomi bozuldukça ne yapacağını şaşırıyor millet. D
Bizde yasak değil mi?

Ama pavyonlar ne bilmiyorum şimdi

Diemti

WoodStock 🤘☮️
Gümüş Üye
Bizde yasak değil mi?

Ama pavyonlar ne bilmiyorum şimdi
Devlet tarafından ruhsatlı olduğu için yasak değil.
Yabancı kadınların fuhuş için kaçak sokulması yasakmış. Kırgızistan’daki gibi bizde de.

Vikipedi’den okudum* 😜

Frenk

Altın Üye
Devlet tarafından ruhsatlı olduğu için yasak değil.
Yabancı kadınların fuhuş için kaçak sokulması yasakmış. Kırgızistan’daki gibi bizde de.

Vikipedi’den okudum* 😜
Biraz daha araştrırsan işletme açacak bilgiye sahip olacağız :) paylaştıkça sen :)

yok yok çık bu düşünce kafamdan :D

Üst Alt