yaaaa öle demeseneeeeAman gerçi banane.
yaaaa öle demeseneeeeAman gerçi banane.
yaaaa ponçiiikkkkk nasıl da uğraşmışEkli dosyayı görüntüle 161
Kullanıcı adı kısmına tıkladıktan sonra,
Ekli dosyayı görüntüle 160
Istediğiniz şeyi yazabilirsiniz. Bana iletin ben sizi bulurum ebdjsjsn.
Gökhan seni alacakta bende görcem. Ne biçim yönetici bu arkadaş be.yaaaa ponçiiikkkkk nasıl da uğraşmış
yaptım ben bunları
gokon onlotmomos ,nordon boloyon onlotmodomoGökhan tam anlatmamış ama numaranı gizle gelmeden gizlilik temel esasımızdır ebdjsjsn.
Bu gece senin kafanı guguklayacağım.gokon onlotmomos ,nordon boloyon onlotmodomo
Telegram ismin ne? Ya da bana cagri at direk. Benden baskasi gruba ekleyemezki annemnaapiim yemek falan yaptım işte bulaşık derken zaman geçiyor dgkjdhlkg
kur dediniz kurdum
numaranı verdin kaydettim
yalnız bu verilerle ben bu gruba nasıl dahil olacağımı henüz anlamadım jhgdfjkhjglkd
@Limon sen yetkili bi abiye benziyon el at hdfkjj
Yalan söyleme bari açık bana sjsjsjsjsks.Telegram ismin ne? Ya da bana cagri at direk. Benden baskasi gruba ekleyemezki annem
Görüyorsunuz @Xasthur nasıl halledemiyor. .p Kullanıcı adını demen yeterli tatlım.naapiim yemek falan yaptım işte bulaşık derken zaman geçiyor dgkjdhlkg
kur dediniz kurdum
numaranı verdin kaydettim
yalnız bu verilerle ben bu gruba nasıl dahil olacağımı henüz anlamadım jhgdfjkhjglkd
@Limon sen yetkili bi abiye benziyon el at hdfkjj
çok yaratıcı bi ismim var keroLaynTelegram ismin ne? Ya da bana cagri at direk. Benden baskasi gruba ekleyemezki annem
Tamam ekle bakalim bekliyorumYalan söyleme bari açık bana sjsjsjsjsks.
sabahtan beri çıldırttı benii limoncumm yaaa .s.sGörüyorsunuz @Xasthur nasıl halledemiyor. .p Kullanıcı adını demen yeterli tatlım.
al küstürdünnnnnnn .s.sTamam ekle bakalim bekliyorum
Pislik sırf inat olsun diye kapattın mı? Bu yaptığın hoş bir hareket değil ama.Tamam ekle bakalim bekliyorum
O isimi aratinca cikmiyor , ayarlardan gizlide kalmis olabilir.çok yaratıcı bi ismim var keroLayn
ne biliyim yaa kim ekleyebiliyo kim ekleyemiyo benim bu konuya ilk mesajım telegram ne demek oldu anamızın karnından telegramla doğduk sanki nerden biliiiymmmm siz beni çıldırtmak mı istiyorsunuz hdgfjkghlkdj
Ah kuzum kıyamam. :/sabahtan beri çıldırttı benii limoncumm yaaa .s.s
allah cezanı vermesin seninn ömrümü yedinn ömrümüüüüüO isimi aratinca cikmiyor , ayarlardan gizlide kalmis olabilir.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.