Evet ama ilki kadar güzel değil diğerleri bence :)Ne kadar güzeldi. Ben çok etkilendim. Onu 3lediler izledin mi @HolySpectre ?
Evet ama ilki kadar güzel değil diğerleri bence :)Ne kadar güzeldi. Ben çok etkilendim. Onu 3lediler izledin mi @HolySpectre ?
Sonuncusu izlemedim çünkü ikincinin ortasından sonra sıkıldım 🤭🤭Evet ama ilki kadar güzel değil diğerleri bence :)
Devam filmlerinin çoğunun sonu hüsran oluyor. Bazen bazı şeyleri tadında bırakmak en güzeli.Sonuncusu izlemedim çünkü ikincinin ortasından sonra sıkıldım 🤭🤭
İlki gerçekten özeldi. Akışta, doğal olan herşey güzel oluyor bir kez daha anlamış olduk 🤭🤭
Sonrası olmasa bile anda kalıp tadını çıkarmak gerek dimi @HolySpectre 🤭
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.