Ortalardaymışsın
Ortalardaymışsın
Sürü psikolojisi, ortada olmak güven verir her zamanOrtalardaymışsın
İlk sırada olmaktan iyidir :)Sürü psikolojisi, ortada olmak güven verir her zaman
Güzel ülkemin üç tarafı denizle, forumun dört bi yanı psikopatlarla kaplı......... hepinizden korkuyorum :/İlk sırada olmaktan iyidir :)
Benden zarar gelmez kimseye 😅Güzel ülkemin üç tarafı denizle, forumun dört bi yanı psikopatlarla kaplı......... hepinizden korkuyorum :/
Sana mı inanayım burcuna mı? tabi ki sana inandım..........Benden zarar gelmez kimseye 😅
Teşekkür ederim :)Sana mı inanayım burcuna mı? tabi ki sana inandım..........
Ben işte ya 😋
Sandigin kadar korkutucu degilmissin avukat bey jdjsjsKesin listenin başındayımdır diye geldim
Üzdün fbi
Aynen üzüldüm :/Sandigin kadar korkutucu degilmissin avukat bey jdjsjs
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.