Çıplak olmayan fare kuyruğu var mı ki. Kıbrısta çalışırken bir akşam resmen duvarda tünel açtılar, terliği fırlatıyorum ses kesiliyor iki dk sonra tekrar kazmaya devam etti. Kıbrısta eski rum evleri var, evler müsatakil olunca fare, yılan, bukalemun gibi misafirlerimiz oluyordu. Sonunda salonda belirdi karaktersiz fare. Sonuç olarak kurtulamayınca yapıştırıcı kullanmak zorunda kaldım.Farelerden oldum olasi hic korkmam..
Zaten ürkek hayvanlar..
Kendim Hamster baktim zaten..
Nasil basa cikarim..
Yemekle ..
sevmedigim tek sey ciplak fare kuyrugu : ) onun disinda sorun yok ..
Çıplak olmayan fare kuyruğu var mı ki. Kıbrısta çalışırken bir akşam resmen duvarda tünel açtılar, terliği fırlatıyorum ses kesiliyor iki dk sonra tekrar kazmaya devam etti. Kıbrısta eski rum evleri var, evler müsatakil olunca fare, yılan, bukalemun gibi misafirlerimiz oluyordu. Sonunda salonda belirdi karaktersiz fare. Sonuç olarak kurtulamayınca yapıştırıcı kullanmak zorunda kaldım.
Çıplak olmayan fare kuyruğu var mı ki. Kıbrısta çalışırken bir akşam resmen duvarda tünel açtılar, terliği fırlatıyorum ses kesiliyor iki dk sonra tekrar kazmaya devam etti. Kıbrısta eski rum evleri var, evler müsatakil olunca fare, yılan, bukalemun gibi misafirlerimiz oluyordu. Sonunda salonda belirdi karaktersiz fare. Sonuç olarak kurtulamayınca yapıştırıcı kullanmak zorunda kaldım.
Hamsterları unuttum, doğru :S Bir ara kızımda beslemek istemişti, zor vazgeçirdim.Hamsterlerin kuyrugu yok ; )
Fareyide ele alabilirdim hatta, Eger temizliginden süphem yoksa tabi ..
ama temiz olan ev faresinin kuyruguna dahi dokunamam ; ) ondan öyle dedim..
yoksa bence hatta cok tatlilar..
Hamsterları unuttum, doğru :S Bir ara kızımda beslemek istemişti, zor vazgeçirdim.
Öldürmeden attık dışarı ama ertesi gün yine belirdi. Son çare yapışkanla atmak zorunda kaldıkama evin icinde düsünülmez, istemezdim. bir caresine bakardim. hic basima gelme digi icin. Öldürmeyecek sekilde bir seyler yapardim.
Kızım biraz ayran gönüllü, çok uzun süre kedi istedi, bakmayacağını bildiğim için çok vazgeçirmek istedim. Sonunda yenik düştüm, getirdim kediyi. Çok güzel bir kızımız olmuştu ama kızım ikinci gün ben buna bakamam dedi çıktı. 3-4 ay eşimle ilgilendik, çokta sevdik ama 1 yaşında ki bebekle aynı ortamda olmadı. Hatta kedimin resminide atayım, çok şirindi. Soldaki benim soytarı, sağdaki kızımız Maya. Ama bir arkadaşa vererek gönderdik.bence cok harika bir secim : )) siz bilirsiniz yinede tabi.
Kızım biraz ayran gönüllü, çok uzun süre kedi istedi, bakmayacağını bildiğim için çok vazgeçirmek istedim. Sonunda yenik düştüm, getirdim kediyi. Çok güzel bir kızımız olmuştu ama kızım ikinci gün ben buna bakamam dedi çıktı. 3-4 ay eşimle ilgilendik, çokta sevdik ama 1 yaşında ki bebekle aynı ortamda olmadı. Hatta kedimin resminide atayım, çok şirindi. Soldaki benim soytarı, sağdaki kızımız Maya. Ama bir arkadaşa vererek gönderdik.
Ekli dosyayı görüntüle 14111 Ekli dosyayı görüntüle 14112
Çocuk gece tuvalete kalkınca üstüne basıp cırkkk diye canını çıkartırHamsterları unuttum, doğru :S Bir ara kızımda beslemek istemişti, zor vazgeçirdim.
Biz bayılıyorduk ama bebekle aynı şeyleri ağızlarına sokmaya başlayınca, bir de bir iki defa bebeği tırmaladı. Allah korusun gözüne falan gelir diye göndermek zorunda kaldık. Yoksa çok uysaldı, tek sorumunuz gece koynumuzda yatıyordu. Neyse konuyu dağıtmayalım, fareden kediye geldik.
![]()
Çocuk gece tuvalete kalkınca üstüne basıp cırkkk diye canını çıkartır![]()
Gonzales
bende ismine speedy gonzales takmayi düsünüyordum..: ))
ama benimki rahmetli oldu![]()
Benimki de rahmetli oldu. Annem çöpe atmış hatta çok üzülmüştüm.
Kader işte.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.