Nerde oturuyon gelem temizleyem.Şirketten çağırsak da aynı mı?
1 günde bunu yapan kadına + plaket veriyor musunuzDip - köşe, cam-kapı, dolap içi-dışı ,koltuk silme vs .)
1 günde bunu yapan kadına + plaket veriyor musunuz
O zaman 2500 normal. Kişi başı 1250 yapıyor.2 kişi geliyorlar. :)
Temizlik şirketin var sanırım😂 biz yapıyoruz kadın olmadığı zaman hemde ücretsiz plaket falanda almıyoruz 🙄O zaman 2500 normal. Kişi başı 1250 yapıyor.
Bende ne ilgilendim konu ile. 😂😂
Yok ama yapılacak iş değil. Çok şikayet gelir ve müşteri hep kadınlar sıkıntılı iş.Temizlik şirketin var sanırım😂 biz yapıyoruz kadın olmadığı zaman hemde ücretsiz plaket falanda almıyoruz 🙄
Yahu onlar zorla mı yapıyor para karşılığı yapıyor bu bakış açısıyla hayattan çok verim alamazsın 😄😄Yok ama yapılacak iş değil. Çok şikayet gelir ve müşteri hep kadınlar sıkıntılı iş.
Zorla yaptırmıyorlar ki. Siz öyle 1 günde yapmak zorunda da değilsiniz.
Tamam da sen karşılık alamadığın için söyledin. Ona istinaden dedim 😂Yahu onlar zorla mı yapıyor para karşılığı yapıyor bu bakış açısıyla hayattan çok verim alamazsın 😄😄
Ya savunuyorsun işte nasıl bir doktor mimar mobilyacı vs işini eksiksiz yapmak zorunda Buda öyle. 😂 Bende ona verdiğim parayı kazanırken belli zahmetlere katlanıyorum yeri geliyor müşteri memnuniyeti için zarar ediyorum. İş iştir herkese yazık oluyo bi yerlerde 😄😄Tamam da sen karşılık alamadığın için söyledin. Ona istinaden dedim 😂
Ben her zaman işçi sınıfını savunurum 😋Ya savunuyorsun işte nasıl bir doktor mimar mobilyacı vs işini eksiksiz yapmak zorunda Buda öyle. 😂 Bende ona verdiğim parayı kazanırken belli zahmetlere katlanıyorum yeri geliyor müşteri memnuniyeti için zarar ediyorum. İş iştir herkese yazık oluyo bi yerlerde 😄😄
Derin temizlik zor aynı güne sığmazDerin temizlik yapanlar 2500 e geliyor bizim burada.
Bugün duydum daha yeni ücreti masallah 😀😃Günlüğü 1000 tl iyi para : )
Yeni tarife 1500 oldu : )Bugün duydum daha yeni ücreti masallah 😀😃
Evet .Yeni tarife 1500 oldu : )
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.