Açsana onca zaman öpüştün koklaştın söyleyeceği bir şey var dinle kapatHaha niye böyle diyon ya 🤣
Yoo ben öyle bişey yapmadım , kim demiş hani nerdeAçsana onca zaman öpüştün koklaştın söyleyeceği bir şey var dinle kapat
KIZLAR GÖRÜYOR MUSUNUZ?Yoo ben öyle bişey yapmadım , kim demiş hani nerde
Geçmişe geçmiş olarak bakarım geri dönmem
Kıyın kıyın açmayın boşversin :)KIZLAR GÖRÜYOR MUSUNUZ?
ERKEKLER AÇMIYOR SİZ HALA ONLARA KIYAMIYORSUNUZ
Ayyy haklısın yaa o kısmı ben de hiç sevmem uzatıyorlar da uzatıyorlar sen şöyle yaptın da ben böyle yaptım. Sen öyle yapmasaydın ben böyle yapmazdım pöööff bay geldi düşününceKıyın kıyın açmayın boşversin :)
affet bilmem ne şimdi iki saat dert anlatacak boşverin![]()
O yüzden en güzeli açmamak diye düşünüyorum işte :)Ayyy haklısın yaa o kısmı ben de hiç sevmem uzatıyorlar da uzatıyorlar sen şöyle yaptın da ben böyle yaptım. Sen öyle yapmasaydın ben böyle yapmazdım pöööff bay geldi düşününce
Arama arama yenilerine bak ne yapcan eski sevgiliyi uzun iş şimdi :)Neyse ki uyandırdın beni gidip on sene önceki sevgili arayacaktım az daha sen bana şöyle yaptın dese ben hatırlamam çünkü
![]()
Yenisi kolay mıArama arama yenilerine bak ne yapcan eski sevgiliyi uzun iş şimdi :)
Sana bağlı bişey buYenisi kolay mı
Yenisine alış malış derken eskisi iyiydiSana bağlı bişey bu![]()
Yeni şeyler iyidir eskiyi at çöpe gitsinYenisine alış malış derken eskisi iyiydi
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.