Sen uyusan mı artık ne ediğini nuyuorsn
sen yanlis anliorsun : )
Sen uyusan mı artık ne ediğini nuyuorsn
Sen ne yazdığını anlıyor musun asıl :))))))Sen uyusan mı artık ne ediğini nuyuorsn
taammm daaa..
ismi lazim degil iliskisi de olabilir : )
Sen ne yazdığını anlıyor musun asıl :))))))
Vurguladım !!!!tamam da olayin b+klu tarafindan bakarsan öyle evet : )
azcik sende güzel tarafindan bakmaya calis.
Evet dedin bak üsttegüzel bir tarafi yok ya. güzel mi dedim : ) 💆♀️
Görüdüğü üzere anlamıyorumSen ne yazdığını anlıyor musun asıl :))))))
Vurguladım !!!!
Evet dedin bak üstte
Görüdüğü üzere anlamıyorum![]()
Çok şekersin lan demek geldi içimden o kısmı bipleyelimVurguladım !!!!
Evet dedin bak üstte
Görüdüğü üzere anlamıyorum![]()
Bitmediyse yaşasınlar sonuna kadar da arkadaş olalım ne ? onu diyorum ben de exten arkadaş markadaş olmazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzyahu güzel ile kastim , iliskinin güzel oldugunu söylemedim..
bazi iliskiler biter ama duygular bitmez..
icinde halen masum duygular bitmemis olabilir..
simdi sana nesini anlatayim: )
Demin Halley yedim ondandirÇok şekersin lan demek geldi içimden o kısmı bipleyelim
onu diyorum ben de exten arkadaş markadaş olmazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
bi kerede pozitif düsün : ) iliski düsmani : )
ben olmaz diyince bunu dedin tersini düşünüyorsun gibi geldi
Eski günler hatrına bi tongaya düşer mi diyen erkek ile
offf biraz daha sömüreyim diyen hatunun arkadaşlığı işte
Ağzının kenarında kalmış çikolatası şu videodaki kız burda olsa hallederdi 🤪Bitmediyse yaşasınlar sonuna kadar da arkadaş olalım ne ? onu diyorum ben de exten arkadaş markadaş olmazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
Demin Halley yedim ondandir
Farkındayım ama o dediklerim de tam o olaylık işte.bu lafin icin dedim az pozitif bak : ) diye
olmaz kendim temizlerim. o ellerinde kaşıklar ağır çekim oynasın fazlasını isteyenlere bırakayim benAğzının kenarında kalmış çikolatası şu videodaki kız burda olsa hallederdi 🤪
Farkındayım ama o dediklerim de tam o olaylık işte.
bir çift ayrılıp arkadaş olursa maksat ortada....
polyanna olursan üzülürsün söri
olmaz kendim temizlerim. o ellerinde kaşıklar ağır çekim oynasın fazlasını isteyenlere bırakayim ben
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.