Gümüşhanedamat nereli?
Çoktan vazgeçtim herşey atıldı iade edildi peki hisler kardeşim?Yolu açık olsun mümkünse mahallemden dahi geçmesin derim ben.
İleri görüşlü modern vs değil bence eşi olacak sevdiği insanla ailesi arasında dengeyi koruyamayan belirleyemeyen erkekten ne adam olur ne de koca
Ne demiş sezenÇoktan vazgeçtim herşey atıldı iade edildi peki hisler kardeşim?
ben ömrü hayatımda sadece bir kere aşık oldum artık zor sevmekArayın daha kusursuz insanlar bulursunuz, önce özünüzde aramayı unutmayın
Geçseydi geçerdi.. 5 yıl olduNe demiş sezen
Geçer geçer
Daha öncekiler gibi
Bu da geçer
Neler neler geçmedi ki
Yine düşer
Deli divane gönlüm aşka
Geçer geçerGeçseydi geçerdi.. 5 yıl oldu
çok kolay anlattınız 5 yıldır alkol alıyorum ben unutmak için zerre unutmadım amaGeçer geçer
Öncelikle düştüğün yerden kalkacaksın
Yaşanmışlıkları iyi veya kötü deneyim olarak kabullenip kafanı kaldırıp yoluna devam edeceksin
Ne ilk aşık olan sizsiniz ne de ilk aşk acısı çeken sizsinizçok kolay anlattınız 5 yıldır alkol alıyorum ben unutmak için zerre unutmadım ama
Bana iyi geliyor içmekNe ilk aşık olan sizsiniz ne de ilk aşk acısı çeken sizsiniz
Hepimiz ama iyi ama kötü benzer şeyler yaşadık
Çözüm alkol olmuyor deneyim konuşuyor
Seçim sizinBana iyi geliyor içmek
Bu acıyla olgunlaştım herşeyden vazgeçtim daha ne kadar çıkmaz olabilir kiSeçim sizin
Lakin
Gittiğiniz yol çıkmaz bir yol
bundan ötesi olamaz dediğiniz yerde daha da ötesinin olduğunu gösterir hayatBu acıyla olgunlaştım herşeyden vazgeçtim daha ne kadar çıkmaz olabilir ki
Ateşi seçenin gözü suyu görmez. Dönmem ama yanmaktan da vazgeçmembundan ötesi olamaz dediğiniz yerde daha da ötesinin olduğunu gösterir hayat
Yol sizin seçim sizin
Nacizane dostça sözler bizimkisi
Dönmeyin de yanmayın daAteşi seçenin gözü suyu görmez. Dönmem ama yanmaktan da vazgeçmem
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.