Beşiktaş-Galatasaray derbisini yorumlayan Erman Toroğlu, 4 bin 904 dolarlık (153 bin lira) ceketi ile gündem oldu. Dünyaca ünlü bir markanın gri renkli desenli ceketini giyen Toroğlu'nun bu ceketi sosyal medyada çok konuşuldu.
Ben de dudak fotosu vardir diye girdim ama husranGörsel yok
Kart zampara kombini :dBen bunu Elazığ da giysem pezevenk derler.
![]()
Pzvnk ceketiBen bunu Elazığ da giysem pezevenk derler.
![]()
Kart zampara kombini :d
Pzvnk ceketi
Yanınada şöyle para avcısı bol estetikli bi kadın eşleşme tamamlandı :ddKatılıyorum :)))
Bildiğim kadarıyla 24 yaşlarında bi kızla evliYanınada şöyle para avcısı bol estetikli bi kadın eşleşme tamamlandı :dd
Ayy çocuğu yaşında kızları nasıl yakıştırıyorlar kendilerine ya :/ aynı dili konuşamazsın, isteklerin, ihtiyaçların dünya görüşün aynı olamaz vs vsBildiğim kadarıyla 24 yaşlarında bi kızla evli
Ölüme yaklaşınca geri tepinme halleri galiba @ChenAyy çocuğu yaşında kızları nasıl yakıştırıyorlar kendilerine ya :/ aynı dili konuşamazsın, isteklerin, ihtiyaçların dünya görüşün aynı olamaz vs vs
Ayy çocuğu yaşında kızları nasıl yakıştırıyorlar kendilerine ya :/ aynı dili konuşamazsın, isteklerin, ihtiyaçların dünya görüşün aynı olamaz vs vs
Ölüme yaklaşınca geri tepinme halleri galiba @Chen
Gençlerle evlenince gençliğe geri döneceklerini falan sanıyorlar galibs.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.