Hemcinslerin diyor hanımefendi :)) bende seve seve genelliyorum her şeyi :)her yer de goy goy yaptigim icin, konuyu fark etmemisim.. erkolar kapatsini kim demis yaa, biz napariz?
Hemcinslerin diyor hanımefendi :)) bende seve seve genelliyorum her şeyi :)
Bu arada bakma böyle insanlara sataştığıma ya da goy goy çevirdiğime alakam yok :))
Gülüp geçin
Yükseldim sana şuan 😂Bosver onlar desin, ben demiyorum dksjjs yoksa ben kime gülüp kime laf aticammm
Yükseldim sana şuan 😂
Sen ısmarlayacaktın?Bi pizza ismarlarmisin madem? 😆😆😆
Son zamanlarda o kadar çok kişiye söz verdim ve o kadar çok söz aldım ki, pizza mı yoksa kahve muhabbeti mi yaptık seninle hatırlayamadım 😂😂Bi pizza ismarlarmisin madem? 😆😆😆
Sen ısmarlayacaktın?
Tamam pazar günü hazırlan iki büyük gömelim seninle 😅Eee artik hak ettigimi düsünüyorum, sen hake decek bisey yapmamistin ...
pizza pizza, tamam anladim badboy seni
Tamam pazar günü hazırlan iki büyük gömelim seninle 😅
Konu benim olsa En iyi cevap diye işaretlerdimErkekler gönül eğlendirdiklerine hediye almıyor kızlar, sizlerle eğlenip, kendini affetirmek için karısına hediye alıyor 🚬
Konu benim olsa En iyi cevap diye işaretlerdim
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.