Erkeklerin Aslında Bilinmeyen Bazı Yönleri

Chen

🇵🇸
Forum Sorumlusu
Erkeklerle kadınlar arasındaki düşünce farklılıkları hem teorik hem de sosyal yaşamda tartışılmaya devam ederken, internet ortamında paylaşılanlar erkeklerin kadınlara asla çaktırmadığı bazı gerçeklerin ortaya çıkmasına neden oldu. Hem de bizzat kendi klavyelerinden

Kadınların iltifatlardan hoşlandığı çok aşikar, peki ya erkekler? "Cool" duruşlarıyla böyle şeylerden pek hoşlanmadıkları zannediliyor olsa da erkekler iltifat almayı çok seviyor. Becerilerine, kıyafetlerine, kariyerine yapacağınız iltifatlarla onların hafızalarına kazınabilirsiniz.

“Görünüşüme iltifat edersen, muhtemelen sonsuza kadar hatırlayacağım. Kolejdeki bir kızın, ilk çıktığımda sakalımla güzel göründüğümü söylediğini hala hatırlıyorum. O zamandan beri sakalım var…” – MrBune

"2 yıl önce bir kızın bana gözlerimin güzel olduğunu söylediğini hatırlıyorum. O zamandan beri gözlerim var.” – Fanstens

Erkeklerin aklımızın içine girdiği bir kutusu vardır. Buna 'Hiçbir Şey Kutusu' denir. Bu yüzden bir dahaki sefere bir erkeğe ne düşündüğünü sorduğunuzda ve o 'hiçbir şey' diye yanıtladığında, size doğruyu söyleme ihtimali yüksek.” – AmerikanPiksel

du%CC%88s%CC%A7u%CC%88nen-adam.jpg

"Bize doğrudan söylerseniz, bizden istediğinizi alma şansınız sonsuz derecede yüksek." - Depresif Bard

“İnce ipuçları çalışmıyor, bariz ipuçlarıda çalışmıyor. Bize ABC stilini hecelemekten başka bir şey işe yaramaz. İpuçlarını yakalamaya çalıştığımda neredeyse her seferinde yanılıyorum.” – Bobertishere

Screenshot_20220421_224343_com.huawei.hwsearch_edit_447214384167694.jpg

Birçok erkeğin kaygısı ve/veya depresyonu var ama biz bundan bahsetmeyeceğiz ve bu konuyu gündeme getirdiğiniz için size orta derecede kızacağız." – jamestar

"Yalnız olmak istediğimizde, bu senin etrafında olmak istemediğimizden değil, bir süreliğine kimsenin etrafında olmak istemediğimizdendir." - aestusveritas

Screenshot_20220421_224358_com.huawei.hwsearch_edit_447205963795300.jpg

İnsanlar bize ağlayarak geldiklerinde, ilk eğilimimiz sorunu çözmektir. Bu (çoğu zaman) mümkün olmadığından, 'Bir dakikalığına hava alabilir miyim?' Veya bize bunun sinyalini veren herhangi bir şey, bir problem çözme seansı yerine aktif dinleme zamanıdır.” – gerçek muhasebeci
Screenshot_20220421_224545_com.huawei.hwsearch_edit_447563158330141.jpg

Çoğu zaman, nerede yemek yiyeceğimiz gerçekten umurumuzda değil çünkü sadece açız ve yemek istiyoruz. Yemek varmı. Yeter ki sen de biraz ye." – Rabidrabitz

Saçınızın gerçekten iyi olduğunu düşünüyoruz. Saçını kestirmeden önce ve sonra iyi görünüyordu. İyi kıvırcık görünüyordu ve düz iyi görünüyordu. Uyandığında ve yaptığında iyi görünüyordu. 5 yaşındayken kızlara çöp adamlara verdiğimiz saçlara benzediği sürece güzel göründüğünü düşünüyoruz.” – banjohusky95

"Makyajsız güzel olduğunuzu düşünmemiz alışılmadık bir durum değil." - Krzysiuu

Screenshot_20220421_224601_com.huawei.hwsearch_edit_447329909725489.jpg
Duştan sonra aynı havluyla toplarımızı kurulamakta ve yüzümüzü yıkamakta sorun yaşamıyoruz. Çoğu zaman önce yüzü sonra çuvalı kurutmaya çalışırız. Ama bazen yüze geri dönmemiz gerekiyor. Sadece havlunun kirlenmemiş bir kısmını kullandığımızı umuyoruz.…….evet.”- prospekthummmer

pumpkin

kabaktan dönenin kaşığı kırılsın
Elmas Üye
“Hiçbir şey düşünmemek”
Aklım hiçbir zaman almadı ve almayacak, bi insan nası hiçbir şey düşünmeden durabilir ki :T:

Chen

🇵🇸
Forum Sorumlusu
“Hiçbir şey düşünmemek”
Aklım hiçbir zaman almadı ve almayacak, bi insan nası hiçbir şey düşünmeden durabilir ki :T:
Ama onlar erkek işte, öyle taş gibi ağaç gibi kaldirim gibi

döngüsel

Don't give up!
Süper Mod
Yazının tamamını okudun mu @Chen? : ))))))))))))))))))

alcatraz

🍻
Elmas Üye
Duştan sonra aynı havluyla toplarımızı kurulamakta ve yüzümüzü yıkamakta sorun yaşamıyoruz. Çoğu zaman önce yüzü sonra çuvalı kurutmaya çalışırız. Ama bazen yüze geri dönmemiz gerekiyor. Sadece havlunun kirlenmemiş bir kısmını kullandığımızı umuyoruz.…….evet.”- prospekthummmer
bak bi erkek olarak bunu bende ilk defa duyuyorum :T:
hayırlı kurulanmalar reis ne diyim bilemedim

SleepleSsS

Yorumbaz
Abi sen napıon yavs
Yüze sürüyon yüze

Barbara

Alkışlarla Yaşıyorum
Gümüş Üye
hepsinden tiksiniyorum

Barbara

Alkışlarla Yaşıyorum