Aslında kaybediyorlar ya da yanlis yapiyorlar demek biraz haksizlik gibi duruyor. "belki onlarin cinsellik anlayisi daha soft" dur. Muhtemelen bence burada atlanilan nokta kisinin partneri ile durust bir sekil de bunlari konusmuyor olusu.
Mesela erkek bir takim seylerden hoslanir kadin hoslanmaz, kadin hoslanir erkek hoslanmaz vs
Bazilari hardcore bir karakter ile cinselligi ucta yasamak isterken.
Bazilari icin urkek ve utangac kisiler haz verir.
Cinsellik konusunda da ulkecek biraz varosluktan yana oldugumuz icin, erkek ya da kadin olarakta biraz daha ortak noktada bulusmayi red ettigimiz icin.
Bu tur seyler yasanabiliyor.
Mesela kadin "ben oral sevmem iyyyy" der erkek de otomatikman sogur, cunku en fazla uyarici kisim oldugundan oturu bir kere burdan baslar.
Erkeklerde de bu konuda hata var. Cinsellik esnasinda dominant karakteri degil asil kisiligi 2.plana itip kadini sogutabiliyor.
Kadinlara oral yapmak erkekler icin daha zor bir durumdur. Cok fazla detaya girmicem fakat anlayabilirsiniz nedenini. Cinsel uzvun koku farkindan oturu..
Bu sefer de kadini assalayan ve uzen bir durum olusuyor. Hatta soguyor ki haklilik paylari var.
Esit ve bilincli bir sekil de duygular ile harmanlamayi bilseydi toplumumuz belki evliliklerin ve birlikteliklerin bitmesinde bir nebzede olsa azalma olabilirdi.
Yani bencil olunmamasi gerekir. Yoksa bir erkegin kadinin orgazm olup olmadigini gercekten anlayabilmesi imkansiz gibi bir seydir. Oyle bir orgazm taklidi yapar ki adam kirilmasin diye jajsjns
Bu sorun evlilik öncesi cinsellik yaṣanmadigindan mi oluyor, yoksa cinsellik genel anlamada bizim toplum da tabu oldugundan mi?
Benim denk geldiğim, erkek daha cok hard seviyor, kadin hic hoşlanmıyor hatta "bu adam cok cani" diye bakabiliyor..
Biraz da karakter meselesi, mesela erkek oral yapmıyor diye kadin kendini aṣagilanmis hissetmeside özgüven sorunu olabilir diye düsünüyorum..
Ama bunun bi çözümü yokki, ya konusulup anlasilacak yada yollar ayrilicak diye düsünüyorum.. ama tabi ikisini de cesaret edemeyenler de var, anlayabiliyorum
Cinselliği ayip olmaktan kaldirmaktan başka caremiz yok