ah pluu ahhh insan telefonda 45 dk inatlaşıp tek kelime konuşmadan mal gibi durur mu yaa .s.sYalnız herkeste bu konunun içinde şuan :d neyse ben daha fazla yazmayayım. :)
@pumpkin sen yazabilirsin ama
Bu erkekler niye böyle ya hepsi bir de aynımı olur artık onları anlamayı bıraktım.ah pluu ahhh insan telefonda 45 dk inatlaşıp tek kelime konuşmadan mal gibi durur mu yaa .s.s
neler çektim ben............... 🚬
erkeklerin fişi çekilsinnn
ah pluu ahhh insan telefonda 45 dk inatlaşıp tek kelime konuşmadan mal gibi durur mu yaa .s.s
neler çektim ben............... 🚬
erkeklerin fişi çekilsinnn
Eminmisiniz bakkk. Konuşacak bir şeyiniz kalmaz sıkılırsınız. Kime giydireceksiniz durduk yere sonraBu erkekler niye böyle ya hepsi bir de aynımı olur artık onları anlamayı bıraktım.
gözlerinin önündekine daha değer veremiyorlar boş ver canım üzülmeye bile değmez.
bence de çekilsin erkeksiz bir dünya belki daha güzel olabilir :d
Biz buluruz canım ya giydirecek bir şey illa kiEminmisiniz bakkk. Konuşacak bir şeyiniz kalmaz sıkılırsınız. Kime giydireceksiniz durduk yere sonra
Nedense ondan hiç şüphem yokBiz buluruz canım ya giydirecek bir şey illa ki
Yaniii 😂Nedense ondan hiç şüphem yok
ya plu sen de hemen vatan millet sakarya moduna geçiyosun daha 3 dk önce temizlettik senin mesajları yapma böleBu erkekler niye böyle ya hepsi bir de aynımı olur artık onları anlamayı bıraktım.
gözlerinin önündekine daha değer veremiyorlar boş ver canım üzülmeye bile değmez.
bence de çekilsin erkeksiz bir dünya belki daha güzel olabilir :d
bak bi de ekle ifade edemiyom kendimi kontrolsüz tepki vermiş gibi oluyomEminmisiniz bakkk. Konuşacak bir şeyiniz kalmaz sıkılırsınız. Kime giydireceksiniz durduk yere sonra
Tamam bakarım mactan sonraya plu sen de hemen vatan millet sakarya moduna geçiyosun daha 3 dk önce temizlettik senin mesajları yapma böle
ben sana orta açtım ya fişi çekilsin diye
sen de diceksin ki ay canım olur mu öle şey odun falan ama yeri gelince kişiye özel yanabiliyolar deme öle
böle böle aranı karşı cinsle düzelteceksin bunu da mı ben söliim
bak bi de ekle ifade edemiyom kendimi kontrolsüz tepki vermiş gibi oluyom
yaaa holimmm benimm birkaç istek daha yapabiliyoz muTamam bakarım mactan sonra
Ama ben şimdi ne dedim kiiya plu sen de hemen vatan millet sakarya moduna geçiyosun daha 3 dk önce temizlettik senin mesajları yapma böle
ben sana orta açtım ya fişi çekilsin diye
sen de diceksin ki ay canım olur mu öle şey odun falan ama yeri gelince kişiye özel yanabiliyolar deme öle
böle böle aranı karşı cinsle düzelteceksin bunu da mı ben söliim
Yapabiliyoz evet yapalım hadiyaaa holimmm benimm birkaç istek daha yapabiliyoz mu
aşk olsun pluu yaaa sabahtan beri imaj yenileme çalışması yapıyoz burada, erkeklere olan kin ve nefretimizi içimize gömüp truva modunu açcaz sonrası malumAma ben şimdi ne dedim kii
sende inceden inceden lafları sokuyorsun ama canım :d tamam bir şey demiyorum artık bu konuda.
valla mı, ben yapabiliyoz mu diye merak ettiydimYapabiliyoz evet yapalım hadi
o modu ne zaman açıcaz pekiaşk olsun pluu yaaa sabahtan beri imaj yenileme çalışması yapıyoz burada, erkeklere olan kin ve nefretimizi içimize gömüp truva modunu açcaz sonrası malum
hiç beklemedikleri bir anda, sen de gazanacan ben de gazanacammmo modu ne zaman açıcaz peki
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.