evet alalim Beylerden, enteresan cevaplari : )
erkek olsan Lavuk damgası yeme ihtimalin yüksek
Her şeyi ama her şeyi düşünüyorsunuz. 2 hafta sonra akşam hangi yemeği yapsam vs vs sen getir devamını :)en azindan : ) kadin daha fazla düsünüyor : )
azicik laflari cevireyim ugrasayim : ) ölfk isizinle
Hep kızların yanında böyle konuştuklarına şahit oldum. Lavuk dediği erkeğin yanlarında böyle dayılanamıyorlar..
erkekler diğer erkekleri kendine rakip görmez. biz kadınlar gibi değiliz. lavuk diyorsak kimi zaman tanımadığımızdan, kimi zaman tavırlarından hoşlanmadığımızdan ya da ismini zikretmek istemediğimizdendir. rekabet tabiatımızda yok çünkü tüm erkekler dünyadaki tek ve en makbul erkeğin kendisi olduğunu düşünür.Rakip görüyor olabilir
tek tek savunma yapayım. :) biz erkeklerin dayılanması durumu lavuk dediğimiz kişilerle alakalı değil, dayılanılması gereken bir durumu henüz tespit edemediğimizdendir.Hep kızların yanında böyle konuştuklarına şahit oldum. Lavuk dediği erkeğin yanlarında böyle dayılanamıyorlar..
tek tek savunma yapayım. :) biz erkeklerin dayılanması durumu lavuk dediğimiz kişilerle alakalı değil, dayılanılması gereken bir durumu henüz tespit edemediğimizdendir.
sen olayı yanlış idrak etmişsin. ben burada erkelerin tavırlarını izah etmeye çalışıyorum. iktidarsız hissedecek olanlar erkekimsiler.. lütfen farkı farkedelim :)Aman zaten lavuk demezlerse kendilerini iktidarsız hissederler mazallah..
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.