Erkekler neden tanimadigi yada sevmedigi tüm erkeklerden LAVUK diye bahsediyor ?

chevy

Gümüş Üye
Lavuk kelimesini … şeklinde düşünün, boşluk dolduruyormuş gibi. Mesela kim lan bu …. ? Gibi.

Genelde sorun yaşama ihtimali olan ama sorun yaşamak istemeyen erkeklerin sığındığı kelime diyelim tanım olarak.

• Beğen
Tepkiler: CaT

Diemti

WoodStock 🤘☮️
Gümüş Üye
Hep kızların yanında böyle konuştuklarına şahit oldum. Lavuk dediği erkeğin yanlarında böyle dayılanamıyorlar..​

SoCRaT

Bronz Üye
Rakip görüyor olabilir
erkekler diğer erkekleri kendine rakip görmez. biz kadınlar gibi değiliz. lavuk diyorsak kimi zaman tanımadığımızdan, kimi zaman tavırlarından hoşlanmadığımızdan ya da ismini zikretmek istemediğimizdendir. rekabet tabiatımızda yok çünkü tüm erkekler dünyadaki tek ve en makbul erkeğin kendisi olduğunu düşünür.

SoCRaT

Bronz Üye
Hep kızların yanında böyle konuştuklarına şahit oldum. Lavuk dediği erkeğin yanlarında böyle dayılanamıyorlar..​
tek tek savunma yapayım. :) biz erkeklerin dayılanması durumu lavuk dediğimiz kişilerle alakalı değil, dayılanılması gereken bir durumu henüz tespit edemediğimizdendir.

Diemti

WoodStock 🤘☮️
Gümüş Üye
tek tek savunma yapayım. :) biz erkeklerin dayılanması durumu lavuk dediğimiz kişilerle alakalı değil, dayılanılması gereken bir durumu henüz tespit edemediğimizdendir.
Aman zaten lavuk demezlerse kendilerini iktidarsız hissederler mazallah..​

Xasthur

Yönetici
Genel de elzem bir mevzu ya da olayda gecen tarafa olan tepkiyi anlatmak baabında soylenir;

+ haci herif geldi bize siz kimsiniz diyo
- Lavuk kim?
+ ne biliyim mekanda denk geldik oyle

Gereksiz konusan kimselere lavuk denir benim bildigim.

Üst Alt