Sana atsalar bakmaz mısın?Atmayın. Saf mısınız
Zeze haklı kızlar, yapmayın.yapmayın yapmayın hele böyle fotu video gibi şeyleri sakın yapmayın . yaşanılan şeyler akılda kalsın başka mecraya gerek yok . hep yaz olmaz kış gelir o gönderilen hurmalar seni hunharca tırmalar amman dikkat hanımlar..
Niye bakmayayım saf mıyımSana atsalar bakmaz mısın?
sen karışmayapmayın yapmayın hele böyle fotu video gibi şeyleri sakın yapmayın . yaşanılan şeyler akılda kalsın başka mecraya gerek yok . hep yaz olmaz kış gelir o gönderilen hurmalar seni hunharca tırmalar amman dikkat hanımlar..
Artik erkekler birbirlerine cibildah foto atiyorlar.
Ahir zaman, cok zorsun.
Bunu okuyunca kendimi, George Sand in Chopine karsi duydugu ilginin karsiliksizligi, zuleyhanin yusufa verdigi davetin aptalligi, gibi hisettim demeyi cok isterdim...ama sununla yetineyim...
Bunu okuyunca kendimi, George Sand in Chopine karsi duydugu ilginin karsiliksizligi, zuleyhanin yusufa verdigi davetin aptalligi, gibi hisettim demeyi cok isterdim...ama sununla yetineyim...
Elhamdulillah.
Haberler sende.
Falına nerden bakıyor nudenin?"mast" yapacak genç, libido tavan ne bekliyon. Falına bakacak değil
İnsan utanır................. Ohıuoaa şunun şeyine bak, benimki daha güzel iki rekat şükür namazı kılıyım, ibretlik olsun diye mi atıyorlar?Artik erkekler birbirlerine cibildah foto atiyorlar.
Ahir zaman, cok zorsun.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.